Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung tablet kommer med OLED

Samsung tablet kommer med OLED

I sommers gik der rygter om at Samsung ville lancere deres Galaxy Note 10.1 med OLED skærm. Nu ser det ud til at blive virkelighed.

Tiden ville vise at Samsung Galaxy Note 10.1 ”kun” har LCD TFT skærm, men nu er rygtebørsen atter i gang. Denne gang med en 10.5” skærm med OLED der giver bedre kontrast, sort er mere sort, mindre strømforbrug og så er der mindre slør og motion lag.  

Den 10,5” store tablet skulle kunne være klar til januar 2014 og man kan næsten ikke snakke rygter om Samsung uden at det bliver kædet sammen men næste generation af Galaxy smartphones. Dette rygte er ingen undtagelse, så Samsung Galaxy S5 bliver nu også kædet sammen med den dyre skærmteknologi, allerede til en januar lancering.

I januar er der vanen tro CES messe i Las Vegas, 7-10 januar og her kan der meget vel komme mere gang i rygterne hvis da ikke Samsung tager medierne på sengen og lancerer tabletten og måske S5 før CES. Uanset hvad, så glæder vi os på redaktionen til OLED skærme i tablets og smartphones. Det er dog ikke første OLED tablet fra Samsung der med Galaxy tab 7.7” blev lanceret med OLED teknologi, men den var ikke nogen udpræget succes, hvilket dog nok mere skyldes Android 3.2 der med en dual core 1.4GHz cpu ikke var en fryd at bruge.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kurt L Andersen 24-12-2013 12:51:58

Er det ikke bare et nyt salgtricks at kalde det OLED istedet for AMOLED ? ;)
"vi farver sgu lige knappen blå istedet for Grøn"

0 0
Naggie21 20-12-2013 03:18:28

Samsung har brugt OLED i deres topmodeller i mange år. AMOLED er også OLED. AM står bare for Active Matrix. Og så har de faktisk allerede haft en tablet på markedet, med AMOLED. Den ca. 2 år gamle Galaxy Tab 7.7.

2 0

Om brug af cookies