Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung tættere på BlackBerry, men ikke et køb

Samsung tættere på BlackBerry, men ikke et køb

Selvom rygterne om et køb af BlackBerry er blevet skudt ned, så vil Samsung gerne arbejde tættere sammen

Det skabte en del røre, da det kom frem, at Samsung var klar til at købe canadiske BlackBerry, men den påstand blev dog senere skudt ned af begge parter. De to firmaer har dog en samarbejdsaftale, og den vil Samsung gerne udbygge.

Læs også: BlackBerry hjælper Samsung med sikkerheden

”Vi vil gerne samarbejde med BlackBerry og videreudvikle dette partnerskab, ikke købe firmaet,” siger J.K. Shin, der er chef for Samsungs mobilafdeling til Wall Street Journal.

Det partnerskab Shin omtaler her omhandler et samarbejde, hvor Samsung blandt andet sparrer med BlackBerry om koreanernes sikkerhedssoftware Knox. Der er dog ingen konkrete detaljer om, hvordan dette partnerskab skal udvides.

Læs også: Lenovo vil købe BlackBerry

Netop Knox skal være en af vejene ind til forretningsområdet, som Samsung har haft svært ved at få fat i. Dette er et område, hvor BlackBerry har et godt navn, og derfor gav et eventuelt køb også mening i manges øjne.

Det økonomisk trængte BlackBerry nød dog godt af købssnakken, før den blev afvist. BlackBerry-aktien steg med 30 procent i tiden umiddelbart efter rygterne om et køb, men de faldt hurtigt igen, da begge firmaer afviste spekulationerne.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies