Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung tester Android 7.0 Nougat med nyt design til Galaxy S7

Samsung tester Android 7.0 Nougat med nyt design til Galaxy S7

Samsung ruller nu en betaudgave af Android 7.0 Nougat med et helt nyt design ud til Samsung Galaxy S7 i flere lande. Se billederne her.

Android 7.0 Nougat-softwaren til Samsung Galaxy S7 blev tidligere på ugen blevet lækket på en vietnamesisk hjemmeside, og i dag er softwaren nu tilgængelig for ejere af Galaxy S7, som deltager i Samsungs program for betaopdateringer i USA, Storbritannien og Sydkorea.

Som dansk ejer af en Galaxy S7 må du væbne dig med tålmodighed, hvis du vil have Nougat-softwaren ad officielle kanaler. I mellemtiden kan du til gengæld se, hvad der er i vente - og der er ikke så lidt endda. Samsung har nemlig designet hele brugerfladen fuldstændig om i forhold til den nuværende.

Læs også: Samsungs TouchWiz-tilpasning får store designændringer

Tilbage i juni måned blev en tidligere udgave af Android-software til Galaxy Note 5 lækket. Her fik vi det første kig på de store designforandringer, der var i vente. Det nye Samsung-design viste sig første gang i Android 6.0.1 Marshmallow, men det blev aldrig rullet ud til forbrugerne - heller ikke da Note 7 blev lanceret.

Men nu sker det altså - først med Galaxy S7 og formentlig en lang række andre Samsung-modeller i de kommende måneder, når betatesten er ovre.

Så hvad er der sket i Android 7.0 Nougat siden det design, som Samsung benytter i Android 6.0 Marshmallow på nuværende tidspunkt? Alt er kort fortalt blevet hvidt ... meget hvidt, og popupvinduer har fået meget runde hjørner. Tag selv et kig i nedenstående galleri, hvor du kan se et udsnit af de mange billeder, som hjemmesiden Sammobile har taget.

Hvad synes du om det nye design af Samsungs brugerflade? Giv gerne din mening til kende i en kommentar nedenfor.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies