Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung Tizen telefon kommer før juli i år

Samsung Tizen telefon kommer før juli i år

En high-end og mid-end telefon med Tizen er på vej fra Samsung, mindst en lanceres før tredje kvartal i år.

Samsung har forpligtet sig til at lancere en smartphone med deres eget Tizen operativsystem inden udgangen af andet kvartal i år.

Vicepræsident for Samsungs produktstrategi, Yoon Han-kil, har til Reuters sagt at der er to Tizen-baserede enheder på vej i år. Den første vil være en high-end modem og den anden vil ramme midtersegmentet.

Samsung Tizen OS i aktion (video)

Det er endnu uvist hvor disse enheder lanceres, Yoon fortæller at “vi har forsøgt at lancere Tizen med DoCoMo og Orange, men kunne ikke grundet dårlige markedsforhold. Vi har ændret strategi og vil lancere telefonerne i nogle få markeder hvor vi kan gøre det godt”.

Der er ikke særlig stor sandsynlighed for at vi her i Danmark vil se enhederne i nærmeste fremtid. Samsung vil rette fokus mod spirende markeder hvor efterspørgslen efter high-end hardware ikke er så høj.

Kilde: Reuters


Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Naggie21 26-04-2014 18:24:39

Hvis det nogensinde skal få succes, så skal de have ALLE de fede apps med over på deres OS i en fart. Folk gider ikke flere styresystemer, som ikke kan det de er vant til. Det er smart med support for Android apps, men så skal det fungere betydeligt bedre, end det gør på BB.

0 0
Peter Frederiksen 28-04-2014 11:26:15

Hvis den kan afvikle Android apps tilfredsstillende, tror jeg der er mening med galskaben at "Samsung App store" eksistere..

0 0

Om brug af cookies