Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung udvider med masser af touch

Samsung udvider med masser af touch

Der har været snak om OmniaPRO og Jet, men Samsung har præsenteret hele fem touch-mobiler.

Samsung har præsenteret S8000 Jet til det danske marked, men samtidig er verdens andenstørste producent også kommet med fire andre touch-mobiler.

Den ene, OmniaPRO, har vi omtalt før. Denne har fået et fuldt QWERTY-tastatur, samt en stor 3,5" OLED-touchscreen og 2GB intern hukommelse.

Her er der også blevet plads til trådløst netværk, GPS, 3,5mm jack-stik, Turbo 3G, fem-megapixels kamera, FM-radio i stereo og masser af andre topfunktioner. OmniaPRO går også under navnet B7610.

OmniaPRO-navnet bliver nemlig også brugt om en mindre Omnia-model. B7320 har stadig fuldt QWERTY-tastatur, men touchskærmen er blevet udskiftet med en almindelig 2,4" farveskærm.

Her fortæller specifikationerne om 3,15 megapixels kamera, trådløst netværk, Turbo 3G, plads til microSD-kort, Windows Mobile 6.1 og 528MHz processor.

Endnu mere Omnia

Omnia-serien har også fået sig en ny topmodel. I8000 Omnia II starter ud med en kæmpe touchscreen på 3,7" og 800x480 pixels. Telefonen har desuden TouchWiz-interface, og minder på mange områder om S8000 Jet.

Omnia II kommer med enten 8GB eller 16GB hukommelse, og har Turbo 3G, GPS, trådløst netværk, fem-megapixels kamera, microSD-kort, GPS, Windows Mobile 6.1 og den samme processor med 800MHz som Jet.

Den sidste Omnia-model for denne gang, er Omnia Lite. Som navnet antyder er Lite en "tynd" udgave af Omnias topmodeller, men tæller stadig features som 3,0" touchscreen, TouchWiz-interface, microSD-kort op til 16GB, 3,15 megapixels kamera, GPS, processor med 667MHz, samt Windows Mobile 6.1.

Samsung har meddelt at Omnia II, OmniaPRO (B7610) og Omnia Lite kommer på det danske marked omkring oktober.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies