Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung-univers på vej i 3Huset

Samsung-univers på vej i 3Huset

Samsung åbner en stor ”shop in shop” i 3Huset på Strøget med særligt uddannet personale fredag den 30. august.

3Huset på Strøget, som er Nordeuropas største telebutik, slår på fredag (den 30. august) dørene op til et 50 kvadratmeter stort Samsung-univers i stueetagen.

Der vil være komplet udvalg af Samsung mobiltelefoner, tablets og tilbehør – der alt sammen kan ses, røres og opleves på nært hold.

 - ”Vi har i mange år haft et tæt samarbejde med Samsung. Vores kunder er glade for deres produkter – og derfor giver det mening at give plads i 3Huset til selskabets brede palette af produkter. Kombinationen af den rådgivning, kunderne kan modtage om produkterne hos Samsungs egne eksperter, og den vejledning om mobilabonnementer og behov, de modtager af 3’s folk, er unik. Vi ser meget frem til at byde Samsung velkommen på fredag,” lyder det fra Michael Palner, Head of Consumer Sales Retail i 3, i en pressemeddelelse.

Samsung er også glade og spændte på det nye tiltag i 3Huset.

 - ”Denne såkaldte shop in shop bliver vores hidtil største i Danmark, og vi ser meget frem til at slå dørene op for den sammen med 3. Der bliver tale om et rendyrket Samsung-univers, hvor kunderne kan opleve nogle af vores mest interessante produkter. Vi stiller særligt uddannet personale til rådighed, og alle får mulighed for at opleve, hvordan vores produkter ”taler” sammen,” siger Claus Holm, Landechef for Samsung Danmark.

Åbningen fejres med rød løber, balloner, snacks og drikkevarer, samt et tilbud på Samsung Galaxy S4 Mini.

Samsung-univers i 3Huset fejres med tilbud på den populære Samsung Galaxy S4 Mini (Foto: Samsung)
Samsung-univers i 3Huset fejres med tilbud på den populære Samsung Galaxy S4 Mini (Foto: Samsung)
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies