Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung: Vi er klar med 8 Gigabit LPDDR4 Ram til mobiler

Samsung: Vi er klar med 8 Gigabit LPDDR4 Ram til mobiler

For at forblive i førerfeltet, har Samsung nu annonceret, at de er klar med en ny type dynamisk RAM, der energivenligt leverer bedre ydelse.

Mobilerne overtager i stigende grad opgaver fra vores almindelige computere, og det sætter derfor høje krav til producenterne, om at holde motoren opdateret med nyeste hardware. 

Set i lyset af den udvikling, har Samsung nu netop annonceret, at de er klar med en ny type dynamisk RAM chip på 8 Gigabit. Det skriver androidcommunity.com via Samsung.

Her skal det dog pointeres, at der ikke er tale om en 8GB RAM chip, men istedet 8 Gigabit. Ved en særlig fremstillingsproces har Samsung altså mulighed for at lave en 4GB RAM chip, der er højere end markedets nuværende 3GB, og blandt andet findes i Samsung Galaxy Note 3. 

Ydeevnen skal dog ses i lyset af energiforbruget, og den nye LPDDR4 chip kan flytte data med den dobbelte hastighed af nuværende LPDDR3 standard, og til et 40 procent lavere energiforbrug. 

Indtil videre findes den nye chip ikke i nogle mobiler, men ifølge Samsung er den skabt til mobiler med meget høj opløsning. Det ville i den sammenhæng være nærliggende, at vi ser en mobil, der er drevet af den nye chip på den kommende CES-messe.

 

Kilde: androidcommunity.com

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies