Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung View: Kæmpetabletten der kan erstatte dit tv

Samsung View: Kæmpetabletten der kan erstatte dit tv

Samsungs nyeste tablet er hverken en decideret tablet eller TV - den er lidt af hvert. Og så er den skabt til streaming.

En ny oplevelse for streamingentusiasterne - det er er tankegangen bag Samsungs nyeste Galaxy View tablet, som med sit 18,4 tommer store display langt overgår størrelsen på typiske tablets.

Det store format, med et indbygget støtteben, er tænkt med streaming af film og serier for øje. Samsung danske salgschef, Jimmy Voss, betragter det som en ny oplevelse:

”Hos Samsung arbejder vi hele tiden på at give vores kunder nye oplevelser i form af nye produkter. Med Galaxy View har vi set på, hvor og hvornår særligt de unge ser TV i dag, og ud fra det har vi skabt et helt nyt produkt, der egner sig specielt til TV, video og underholdning”

Se også: 18,4" Samsung-megatablet på vej: Se de første billeder

En mobil kæmpe

Her får du en kæmpe touchskærm på 18,4”, med full HD opløsning, der drives frem af en octa-core processor på 1,6 GHz med 2GB RAM. Systemet kører med Android 5.1 Lollipop og kan derfor fremvise alt hvad Googles styresystem byder på af spil og streamingapps som YouTube, Netflix, HBO eller Viaplay.

Megatableten indeholder et batteri på 64 Wh, hvilket med sin 8 timer lange driftstid gør, at du ikke er besværet af ledninger, hvis du skulle få lyst til at flytte enheden fra køkkenbordet til soveværelset eller sofabordet.

Skærmen holdes op af et indbygget stativ som kan få skærmen til at enten at stå oprejst eller til at ligge på skrå. Hele herligheden måler 45,2 x 27,6 x 1,19 cm og vejer i alt 2,65 kilo.

Du får 32GB lagerplads til din spil og apps, som derefter kan suppleres med op til 128GB micro-SD. Et frontkamera på 2 megapixels giver mulighed for videoopkald.

Læs også: Google lancerer reklamefri YouTube Red

Skræddersyet til underholdning

For at få det bedste ud af dine film og serier er skærmen i 16:9 format, mens hjemmeskærmen er særligt tilpasset til at give nem adgang til streamingapps. Samsung lover samtidig at højtalere vil levere en lydkvalitet der er ud over det sædvanlige for en tablet.

Den specielle megatablet vil få dansk debut i slutningen af året til vejledende 5.499,- kroner. Ønsker du at have en trådfri LTE-forbindelse fås den til yderligere tusinde kroner.

Læs også: Billig streaming: Flere nye Chromecasts på vej

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies