Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung vil have adgang til “iPad 3” og “iPhone 5”

Samsung vil have adgang til “iPad 3” og “iPhone 5”

Apple har netop fået rettens ord for, at Samsung skal vise endnu ikke offentliggjorte produkter frem for konkurrenten - nu vil Samsung også se Apples fremtidige produkter.

I sidste uge fik Apple gennem en dom fra den amerikanske føderale ret lov til at se Samsungs endnu ikke offentliggjorte produkter igennem. Men nu vil Samsung også have ret til at se Apples fremtidige produkter igennem, og altså have adgang til en måske kommende iPad 3 og iPhone 5.

Dommen over Samsung faldt, fordi retten mente, at produkter som Samsung Galaxy S og Galaxy Tab ligner for meget Apples iPhone og iPad.

Samsung vil derfor med det nye krav sikre sig imod, at møde lignende krav fra Apple i fremtiden, og mener derfor at det er nødvendigt at kende designet på Apples fremtidige produkter.

Det er websitet thisismynext.com, der har fået fat i søgsmålet.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Christoffer Michno 01-06-2011 21:27:52

Det er sq kun fair at Samsung får ret til det samme som Apple. Apple skal ikke ha' lov til at være hævet over de andre mobil/tablet producenter. Og vi kan da også udnytte det til at finde ud af hvordan deres fremtidige gadgets kommer til at se ud :D

0 0
Kokomo 30-05-2011 20:21:56

Kan ikke engang se, hvorfor det er noget problem de ligner hinanden. Man kan ikke hele tiden lave et originalt design. Galaxy S blev omtalt som samsungs iPhone fra starten. Der er mange telefoner som ligner hinanden, men kun apple er så barnlige, at de sagsøger for alt. Synes det er en mega fordel, at man får lov til at gennemkigge, hvad samsung ikke har lavet endnu. De kunne jo stjæle en masse idéer fra det, udgive dem først, og så sagsøge samsung for det

0 0
Nikolaj 30-05-2011 17:55:24

Problemet ligger vel i at retten gav Apple lov til at se fremtidige produkter. Dermed kræver de vel også at det er samsungs ansvar at de ikke ligner fremtidige apple produkter. Hvorfor skulle apple ellers have lov til at se dem.

Men hvis det er samsungs ansvar at deres kommende produkter ikke ligner kommende apple produkter så er samsung vel nød til at vide hvordan fremtidige apple produkter ser ud.

0 0
Sven A. 30-05-2011 17:41:20

Jeg er ved at blive træt af sådan børnehavementalitet.... "jeg har ret, og du har fejl......"

Hvis de brugte mere tid på support af deres produkter, så ville alle blive glade i stedet for at bruge penge på denne mentalitet de kører med lige nu.... Ved det er mange penge på spil, men Apple.....

0 0
G2 30-05-2011 10:57:06

Synes det er et godt træk af Samsung, for hvem siger at Apple altid kommer først?
At give Apple indsigt i Samsungs udvikling, hvis det alligevel viser sig at Samsung faktisk var de første på banen, det er jo ikke fair. Så det eneste rigtige i denne sag, er at droppe offentliggørelsen, eller at begge firmaer fremviser deres fremtidige produkter til offentligheden.

0 0

Om brug af cookies