Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung vil skifte fingeraftryksscanner

Samsung vil skifte fingeraftryksscanner

Koreanske Samsung har fået hug for deres fingeraftryksscanner, og det vil de nu gøre noget ved

Med Samsung Galaxy S5 introducerede Samsung en fingeraftryksscanner, som ikke alle var helt tilfredse med. Samsung kan dog være på vej til at ændre dette ved at skifte den type scanner, der er i telefonerne, når Galaxy S6 bliver vist frem.

Læs også: Samsung Galaxy S6 tilsyneladende fundet med QHD-skærm

I stedet for den scanner, der registrerer fingeraftrykket ved at fingeren skal glide hen over den, så vil Samsung i stedet bruge en løsning, hvor fingeren skal hvile på scanneren - meget lig det man finder i eksempelvis de nye iPhone 6 og 6 Plus.

Det er sitet SamMobile, der citerer hvad de selv kalder meget troværdige kilder, og SamMobile er et medie, der som regel har fingeren på pulsen hos koreanerne.

Læs også: Samsung Galaxy S6 måske med i app-video

Den nye censor vil ligesom den tidligere blive bygget ind i hjem-knappen - denne knap vil dog bilve større end på Galaxy S5 og Galaxy Note 4, så processen bliver bedre.

Om det kommer til at holde stik, vil vi sandsynligvis få at se om godt halvanden måned, hvor de fleste i branchen regner med, at Samsung Galaxy S6 vil blive vist frem omkring MWC i Barcelona i starten af marts.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Naggie21 19-01-2015 18:19:48

Det må man da håbe for Samsung brugere. For den nuværende er godt nok ringe.

1 3
TF 19-01-2015 19:12:03

Ja den de har nu er ikke så vellykket men vis det blver en som iphone's de får i fremtiden så kan de glæde sig for den virker rigtig rigtig godt.

0 6
Naggie21 19-01-2015 23:39:29

Det gør den. Den virker vist ganske upåklagelig. Synes ikke jeg har set mange gange, hvor folk er nødt til at trykke 3-4 gange, før den fatter noget.
Men hvis de kommer med samme model som Apple, så er det vel også sikkert, at Apple er klar med sine advokater med det samme :(

0 3

Om brug af cookies