Samsung vil skifte fingeraftryksscanner

Koreanske Samsung har fået hug for deres fingeraftryksscanner, og det vil de nu gøre noget ved

Samsung vil skifte fingeraftryksscanner

Med Samsung Galaxy S5 introducerede Samsung en fingeraftryksscanner, som ikke alle var helt tilfredse med. Samsung kan dog være på vej til at ændre dette ved at skifte den type scanner, der er i telefonerne, når Galaxy S6 bliver vist frem.

Læs også: Samsung Galaxy S6 tilsyneladende fundet med QHD-skærm

I stedet for den scanner, der registrerer fingeraftrykket ved at fingeren skal glide hen over den, så vil Samsung i stedet bruge en løsning, hvor fingeren skal hvile på scanneren – meget lig det man finder i eksempelvis de nye iPhone 6 og 6 Plus.

Det er sitet SamMobile, der citerer hvad de selv kalder meget troværdige kilder, og SamMobile er et medie, der som regel har fingeren på pulsen hos koreanerne.

Læs også: Samsung Galaxy S6 måske med i app-video

Den nye censor vil ligesom den tidligere blive bygget ind i hjem-knappen – denne knap vil dog bilve større end på Galaxy S5 og Galaxy Note 4, så processen bliver bedre.

Om det kommer til at holde stik, vil vi sandsynligvis få at se om godt halvanden måned, hvor de fleste i branchen regner med, at Samsung Galaxy S6 vil blive vist frem omkring MWC i Barcelona i starten af marts.