Samsung vil tredoble smartphone-salget

2010 skal være året, hvor Samsung for alvor får sparket gang i smartphone-salget.

Samsung vil tredoble smartphone-salget

18 millioner solgte smartphones. Sådan lyder Samsungs mål for 2010. Hvis det lykkes, vil det betyde, at verdens næststørste mobilproducent har tredoblet sit smartphone-salg i forhold til 2009.

– “Vi har tænkt os at styrke vores smartphone-forretning i år ved ikke blot at forbedre hardwaren, men også ved at styrke indhold, applikationer og services,” lyder det fra Samsungs chef for mobil-divisionen, Shin Jong-kyun, ifølge Reuters.

Han tilføjede, at Samsung – som sidder på 20 procent af det samlede mobilmarked, men blot tre procent af smartphone-markedet – vil køre en aggressiv promovering af firmaets mobil-styresystem, Bada.

Sidste år solgte Samsung 227 millioner mobiltelefoner globalt. Firmaets forventning til 2010 er en stigning til et sted mellem 260 og 270 millioner solgte enheder.

Videre om emnet

Temaet døde ikke med det første redaktionelle stik. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 6/11/2009 gik vi videre med en artikel om Smartphone-priser presses ned under 1.000 kr.Klik her og læs den fulde artikel.. Få også seneste nyt i sagen her.