Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsungs Android 5.0 Lollipop-udrulning startet

Samsungs Android 5.0 Lollipop-udrulning startet

Først er igen Polen, men resten af Europa burde følge med, når Galaxy S5s Lollipop-opdatering kommer

Så er der godt nyt til Samsung Galaxy S5-ejere, for udrulningen af Android 5.0 Lollipop er så småt begyndt i Europa. Polen er ligesom med LG G3 de første til at få opdateringen, men resten af Europa burde følge trop inden længe.

Det er SamMobile, der kan fortælle om udrulningen, men selvom opdateringerne er begyndt, så er der endnu ingen tidstabel for resten af verden.

Læs også: Samsung bruger næstflest penge på udvikling i verden

Samsung er ikke kendt som de allerhurtigste til at få lavet opdateringer til Android, men denne gang har de været med helt fremme. Google offentliggjorde deres software den 4. november, og det har altså kun taget Samsung en måned at tilpasse den Galaxy S5.

Android 5.0 Lollipop er den største opdatering til Android siden dets undfangelse, og der er mange nye funktioner med opdateringen - herunder nyt visuelt udtryk, forbedringer til batteriet og kryptering som standard.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Lasse Øksbro 04-12-2014 11:53:13

Hvornår kommer opdatering til tablet?
samsung galaxy tab s

1 0
Erling 05-12-2014 13:30:53

Godt spørgsmål. Historisk set har tablets altid haltet bagefter når der skulle opdateringer ud.
Oven i tror jeg opdateringers rækkefølge også afhænger af hvor populært produktet har været. Samsung har tablets i alle former og størrelser og det gør at den enkelte model har tendens til at drukne i mængden. Personligt har jeg Galaxy Note Pro 12.2. Jeg er glad for den men det er nok den dyreste Android tablet Samsung nogensinde har lavet. Hvis ikke den solgte ret godt er jeg alvorligt bange for at den måske aldrig får Lollipop. Tab S fik rigtigt gode anmeldelser og er pt. Samsungs topmodel så den skal nok få men hvornår? --- Who knows.
mvh
Elo

0 0
Peter Frederiksen 05-12-2014 14:49:20

jeg tror ikke du skal være bange for om Lollipop kommer til din Pro Note 12.1, den er bygget på det samme hardware som Note 10 (2014) og faktisk hele Pro/Note serien, hvilket vil gøre det nemt for Samsung at lave en opdatering til dem alle.
Umiddelbart ville jeg tro at TAB S bliver den første og jeg vil tro det bliver Februar/Marts, men på den anden side er Samsungs veje uransaglige!

1 0

Om brug af cookies