Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsungs foldbare ’Galaxy X’ dukker igen op

Samsungs foldbare ’Galaxy X’ dukker igen op

Den længe rygtede Samsung-telefon med foldbart display dukker op hos de sydkoreanske telemyndigheder.

Meget tyder på, at Samsung længe har arbejdet på at få klemt et foldbart display ned i deres smartphone. Den første telefon med den futuristiske teknologi, har allerede fået et dæknavn: Samsung Galaxy X.

Telefonen har ikke været at spotte nogen steder endnu, bortset fra i form af en produktkode (SM-G888N0) og en Bluetooth-godkendelse. Telefonen skulle dog være på vej, for den kunne i fredags modtage sin officielle netværksblåstempling hos de sydkoreanske telemyndigheder (NRRA). Det skriver Sammobile.com.

Samsung Galaxy X er dog langt fra at være officiel endnu, men en lancering senere på året eller i begyndelsen af næste år synes nu stadigt mere sandsynligt.

Læs også:  Samsungs foldbare smartphone kan snart få debut

Selve udbredelsen af Galaxy X kan dog visse sig at blive begrænset - indtil videre er det kun den sydkoreankse version af telefonen som har modtaget nogen form for officiel certificering.

Den mystiske telefon kan samtidig visse sig at være en anden model, som også har eksisteret på rygtebasis. I juli måned begyndte en klap-version af Galaxy Note 8 at dukke op blandt kilder tæt på Samsung produktion.

Her forlød det, at den toptunede klaptelefon ville få to 4,2 tommer displays, samt komponenter som matcher den eksisterende Note8’s teknikblad.

Se også:  Første billede lækket: Her er Samsungs vilde klaptelefon

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies