Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsungs første telefon med Tizen udskudt endnu en gang

Samsungs første telefon med Tizen udskudt endnu en gang

Samsung Z med Tizen operativsystemet skulle have været lanceret i Rusland i sidste uge, nu er den udskudt på ubestemt tid.

Tizen benyttes lige nu på et par smartwatches, men hvad med den telefon som vi efterhånden er blevet lovet i flere omgange. Samsung Z skulle have været lanceret i Rusland i sidste uge ved en udviklerkonference.
Samsung valgte desværre et par dage før, at udskyde lanceringen, de fortæller dog at telefonen ikke er helt død endnu og at de fortsat vil sprede Tizen økosystemet men at telefonen ikke har en officiel lanceringsdato.

37 nye medlemmer indlemmet i Tizen sammenslutningen

Hvorfor lanceringsdatoen er udskudt vides ikke umiddelbart, men det skyldes muligvis tilstanden af deres App store som ikke helt er så fyldt som de kunne tænke sig. Dmitri Anysov, en leder fra en russisk del af Tizen projektet fortalte at en af fordelene ved Tizen for udviklere er, at de får en plads på toppen “i den halvtomme app store”.

Tizen-telefonen er efterhånden blevet udskudt et par gange, NTT DoCoMo har tidligere aflyst deres Tizen-planer grundet et overfyldt marked og vi havde også forventet at se lidt mere til operativsystemet ved årets Mobile World Congress i februar. Man kan naturligvis trøste sig med at Samsung ikke helt har sløjfet operativsystemet, men det er nu alligevel en smule trist at konkludere at den første Tizen smartphone er udskudt på ubestemt tid.

Kilde: Engadget


Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Ole I. Christensen 21-07-2014 10:55:34

Nah. Med de forskellige platforme vi allerede idag kan vælge imellem, mener jeg ikke det er den store ulykke.
Lignede de hinanden til forveksling kunne lidt fornyelse måske nok ønskes, men da det ikke er tilfældet savner jeg personligt ikke flere muligheder at vælge imellem.

1 0
22-07-2014 10:25:36

Jeg fatter simpelthen heller ikke hvad de vil med denne androidklon.... Nu havde de chancen for at lave noget andet, og så bliver det noget der minder meget om det vi allerede kender. Eneste grund jeg kan se, er at hvis de skulle tage det fulde spring, så vil tilvendingsfasen ikke være særligt lang fra android TW til Tizen TW....

0 0
Om brug af cookies