Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsungs første Tizen-telefon vist frem i video

Samsungs første Tizen-telefon vist frem i video

Se en 9 minutter lang video af Tizen styresystemet på en telefon med samme specifikationer som Galaxy S3.

Rygterne om Tizen har efterhånden været mange, på den positive side er den første tablet set lanceret i Japan, på den negative har der været mange rygter om at Samsungs Tizen projekt har været tæt på at dø ud eller i hvert fald forsinket.

- Første Tizen tablet lanceres i Japan

Nu kan det med ro i stemmen siges, at det ser ud som om at man er tættere på end nogensinde med en Tizen-mobil. Det linux-baserede styresystem bliver fremvist i en 9 minutters lang video på en Samsung Z9005 RedWood telefon - en telefon med samme specifikationer som Galaxy S3.

- Tizen angiveligt set køre på Samsung Galaxy S4

Som alternativ til Android ser Tizen dog ikke ud til at opføre sig markant anderledes i forhold til Samsungs TouchWiz, og nogle af de kendte Galaxy-features som “Smart Stay” der dæmper lyset i skærmen når du ikke kigger, er også at finde i Tizen.

Det er ganske vist blot en udviklingsmodel der fremvises, men det kan være et fingerpeg om, at Tizen ikke har lang vej endnu.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Frederik 11-11-2013 19:29:36

Der er ingen nytænkning i det og det ser ud til at selv Nokias Symbian system er mere stabilt. De får ikke forbrugerne over på den vogn uden at tilbyde noget helt vildt nyt som konkurrenterne ikke allerede tilbyder. Bare se hvor svært det er for MS selv flere år efter WP blev lanceret og de har sikkert et større budget at markedsføre for.

0 0
Henrik 11-11-2013 22:20:15

Symbian var da langt mere stabilt end de tidligere Android versioner (før 4.0), så det er en dårlig sammenligning.

WP er ultra stabilt, og det er det hurtigst voksende styresystem. Ja, også i forhold til Android. Det går faktisk ganske fornuftigt fremad med WPs markedsandel.

Jeg fornemmer du måske er lidt en Android fanboy?

0 0
Frederik 11-11-2013 23:06:04

Ja, det var Symbian sikkert. Jeg er ikke særlig tilhænger af nogle af operativsystemerne, så det med at jeg skulle være en fanboy kan du godt glemme. I øvrigt lidt plat at lige så snart dit eget elskede styresystem bliver udsat for (berettiget) kritik, trækker du fanboy kortet. Jeg har haft mobiler med alle de store systemer på og jeg kan se fordele og ulemper ved dem alle. Jeg var sådan set rigtig glad for WP længe, men du kan ikke benægte at MS virkelig har kæmpet en hård kamp for at få en stadig mindre markedsandel omend den fortsat vokser. Når man så holdet deres bestræbelser op imod de ressourcer de har til rådighed, er det vidst ikke svært at se at det nærmest vil være en umulig opgave for Samsung at få succes med Tizen, specielt nu hvor der er gået et par år siden WP kom og der dermed er endnu en stor konkurrent på banen i forhold til for få år siden.

0 0
Henrik 12-11-2013 08:54:37

Jeg tror at du har ret i, at det bliver svært med Tizen. Den eneste fordel lige nu ved det, er vel, at det kan køre Android apps.

"...har kæmpet en hård kamp for at få en stadig mindre markedsandel omend den fortsat vokser."

Men den her sætning giver ikke mening ;-)

0 0
Frederik 12-11-2013 10:02:58

Men alligevel forstod du meningen. Men det bedste forsvar er som bekendt angreb. ;-)

0 0
Henrik 11-11-2013 10:49:08

Det ser ikke ud til at køre særlig godt, og det ligner noget man har set 100 gange før.

Men der skal nok være et par open source zealots der går helt amok over det.

0 0
Robert 11-11-2013 10:45:13

er ren Touchwiz det der. Forstår ikke at Sammy ikke har prøvet noget lidt andet, det gik jo ikke så godt med Bada.

0 0
Bo 11-11-2013 13:45:32

Det forstår jeg nu udmærket. Jeg tror Samsung er klar over, at Tizens bedste chance er at blive listet ind ad bagdøren uden at forbrugerne oplever at de lige pludselig ikke sidder med en Androidtelefon mellem hænderne.
Jeg tror ikke Samsung er interesserede i at skulle ud og brande et nyt OS, men vil lægge sig så tæt op ad oplevelsen som man har på deres Androidtelefoner.

0 0
Om brug af cookies