Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsungs luksusmobil slippes løs næste uge

Samsungs luksusmobil slippes løs næste uge

Uofficielle kilder antyder, at lanceringen af Samsungs adelige Alpha-mobil er fremskyndet.

Der er en luksusmobil på vej fra Samsung. Den kommende Alpha vil i følge tidligere lækkede info, blive en ny serie som sammensmelter nær topydelse med et luksuriøs finish. Selve lanceringen af den kommende Galaxy Alpha er i følge Sammobiles kilder rykket frem til 4. august næste uge.

Tidligere læk pegede ellers på en debut omkring slutningen af august. Den fremskyndte lancering menes at give Galaxy Alpha mere tid til at indtage spotlyset inden Flagskibet Note 4 søsættes.

Her er den kommende luksusmobil fra Samsung

I Alpha vil Samsung vrage den sædvanlige plastkonstruktion til fordel for en metal-ramme omkring mobilen. Det tyder på, at den vil plante sig i samme segment som kommende iPhone 6 med en skærm på 4,7 tommer, fingeraftryksscanner, 32GB lager og nano-SIM.

På visse punkter skiller den sig ud fra Android-topmobiler for skærmopløsningen på 1280x720 er lavere end i førerfeltet. Samtidig vil det være sidste års Galaxy Note 3 processor der vil herske i motorrummet.

Samsung har ikke offentliggjort nogen oplysninger om et forestående lancering eller presseevent.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kurt L Andersen 31-07-2014 17:39:22

Hvis det kun er en "metalramme" der skal give luksusmobil så skal der godt ikke møj til da, og så især med noget forældet hardware indeni. Skal det være luksusmobil skal der da som minimum være en snapdragon 805 3 3GB ram og 64 GB hukommelse og en skærm der siger spar 2. det der Samsung kommer med der sælger Kinnesserene jo til 1200 kr allerede nu

7 0
31-07-2014 11:23:42

Jeg kan ikke rigtigt se hvor henne den skulle være luksus ? Alt er sidste års komponenter, lige på nær formentlig en metal ramme. Trist at det i dag skal være metal, for at det kan kaldes luksus........

13 0
Robert 31-07-2014 17:57:22

Det er jo sådan det har været for Iphone folket indtil videre. Metal med bras indeni :)

9 11

Om brug af cookies