Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsungs mobil, der kan foldes, vil komme til Danmark

Samsungs mobil, der kan foldes, vil komme til Danmark

Samsungs kommende "Project Valley", som dækker over en smartphone med en skærm, der kan foldes sammen, vil lande i de danske butikshylder næste år.

Om Samsungs Project Valley-smartphone kommer til at bære et design som dette, er endnu ikke til at vide.
Om Samsungs Project Valley-smartphone kommer til at bære et design som dette, er endnu ikke til at vide.

Næste år kan du her i Danmark købe Samsungs kommende smartphone, hvis skærm kan foldes sammen.

Det er hjemmesiden SamMobile, der er kommet i besiddelse af nogle oplysninger om, hvilke lande der får den anderledes Samsung-smartphone i handlen. Blandt landene fremgår det nordiske marked, som i Samsung-sammenhæng med sikkerhed inkluderer Danmark, Norge og Sverige samt til tider Finland og Island.

Læs også: Samsung klar med sammenfoldelig smartphone til januar

Hvad er det så for en mobil, Samsung arbejder på? Der er fortsat tvivl om, hvordan enheden helt konkret vil se ud. Et forsigtigt gæt fra SamMobile lyder, at det er selve skærmen, der kan bøjes. I sammenfoldet tilstand vil skærmen - set fra siden - danne et v - deraf også navnet Project Valley (dal).

Om den indre hardware også kan bøjes, er mere tvivlsomt. Det er formentligt mere sandsynligt, at mekanikken er inddelt i to dele uden om punktet, hvor smartphonen kan bøjes - eksempelvis som en klaptelefon. Forskellen her er blot, at hele fronten er dækket af skærm.

Måske allerede klar i januar måned

Som tidligere afsløret kan Project Valley-telefonen allerede blive en realitet til januar, hvor den altså vil komme til Danmark sammen med en række andre lande.

En anden indikation på, at telefonen måske ikke er så langt ude i fremtiden som først antaget, er dets modelnummer: SM-G929.

Kigger man på Samsung Galaxy S6 edge+, har den modelnummeret SM-G928. Det er kun det sidste ciffer, der er til forskel mellem de to, og SamMobile spekulerer derfor i, hvorvidt den sammenfoldelige smartphone på papiret er identisk med Galaxy S6 edge+, hvor kun skærmen og formfaktoren udgør den eneste, men også store, forskel.

Læs også: Samsung: Næste år kan du folde mobilen

Spekulationerne er mange, og der er derfor ikke andet for end at vente, til Samsung lancerer den specielle smartphone.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies