Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsungs næste smartwatch bliver rundt

Samsungs næste smartwatch bliver rundt

Udviklingsværktøjer til Samsungs næste Gear smartwatch afslører, at en ny form er på vej.

Den sydkoreanske IT-gigant forbereder sit næste udspil indenfor wearables. Det bliver syvende generation af smart-uret i følge Samsung, men et nyligt lanceret udviklerkit antyder at Samsung denne gang vil forsøge sig med et rundt display.

Dermed vil Samsung kommende Gear-ur blive det fjerde runde smartwatch på markedet, hvor LG, Motorola og Huawei allerede nu tilbyder smart-ure med et klassisk ur-udseende.

Læs også: Samsung Gear S - Langt fra sci-fi til virkeligheden [TEST]

Til at kreere indhold til den runde digitalskive, allierer Samsung sig med stærke partnere som blandt andre CNN, Yelp og Kinas største søgetjeneste Baidu.

På Samsung udviklerside, kan du allerede nu se, hvordan nogle af de kommende funktioner tager sig ud: en vejr-app, en navigations-app, en nyheds-app og en eksklusiv urskive viser at det næste Gear bliver mindst ligeså velforbundet som de nuværende Gear-ure.

Hvornår uret vil debutere melder Samsung intet om, men med en ny Android Wear-version og et Apple Watch der indtager handlen, bør en officiel introduktion ikke ligge langt ud i fremtiden.

Læs også: Stor opdatering ruller ud til Android Wear-ure

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies