Samsungs nye reklame har Apple i sigtekornet

Det er noget af en bredside Samsung får fyret af mod Apple i deres nyeste reklame.

Samsungs nye reklame har Apple i sigtekornet

Mens Apple og iPhone X løber med de fleste overskrifter i disse dage, skyder ærkerivalen Samsung med skarpt efter iPhonen i et nyt reklamefremstød.

Se også:  Apple iPhone X – salget er skudt i gang

I det et minut lange indslag, går Samsung grundigt til værks med at udstille iPhonens svagheder igennem tiderne, for derefter at fremhæve selskabets Galaxy-telefoner og deres kvaliteter.

Samsung går iPhonens historie set igennem en iPhone-brugers øjne og sørger for nøje at illustrere hvordan Apples iPhone gang på gang har svigtet. Her udstilles blandt andre iPhonens manglende tilgængelighed og vandtæthed, displayets lille størrelse og behovet for en dongle.

Reklamens hovedperson slutter med at iPhone-brugeren til slut ser ’lyset’, skrotter iPhonen og skifter over til Samsungs Galaxy-univers. Dermed slutter et af selskabets mest Apple-kritiske reklamer nogensinde.

Læs også:  iPhone X første indtryk: sådan kan Face ID drille

Se videoen nedenunder og døm selv, hvorvidt Samsung går over stregen.

Mere om sagen

Næste kronologiske historie om temaet finder du her. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 3/11/2017 fik historien nye ben at gå på med et indlæg omkring Huawei Mate 10 Pro – masser af kvaliteter [TEST] – Forstættelsen i sagen kan læses her. Emnet er stadig Hot. Klik her for seneste nyt..