Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsungs OL-udgave af Galaxy S7 edge er officiel

Samsungs OL-udgave af Galaxy S7 edge er officiel

Samsung lancerer en ny, unik udgave af Galaxy S7 edge i et stærkt begrænset antal for at fejre de olympiske lege i Rio de Janeiro.

Foto: Samsung.com

Den sydkoreanske storproducent, Samsung, er gået all-in på at finde på nye varianter af topmodellerne det seneste års tid med henholdsvis Iron Man-udgaven af Galaxy S6 edge og i år en Injustice Edition af Galaxy S7 edge.

Læs også: Ny Samsung-strategi: Vil tjene mere på hver solgt smartphone

Nu føjer Samsung endnu en speciel variant af sidstnævnte smartphone til porteføljen. Som det blev afsløret tidligere på ugen, lancerer Samsung en OL-udgave af Galaxy S7 edge i forbindelse med de olympiske lege, der skydes i gang i Rio de Janeiro om en måneds tid.

Nu er telefonen officielt lanceret, hvortil Samsung i en pressemeddelelse oplyser, at alle 10.500 forventede atleter til olympiaden modtager et eksemplar med et Gear IconX-headset, da Samsung er officiel OL-partner og har været det siden 1997.

Der vil dog blive produceret 12.500 eksemplarer af den nye Galaxy S7 edge til at blive givet ud til atleterne, så på den front kommer der ikke til at mangle nogle.

Det gør der dog formentlig, hvis du kunne tænke dig selv at få et eksemplar. Den vil nemlig kun blive solgt i et stærkt begrænset antal i få lande, der indtil videre tæller Brasilien, USA, Kina, Tyskland eller Korea. Her i Danmark skal du derfor ikke forvente at kunne få fingrene i telefonen.

Læs også: Samsung Galaxy S7: Tæt på 25 millioner solgte enheder

”Samsungs teknologi har hjulpet med at engagere med fans og især unge mennesker rundt omkring i verden. IOC (Den Internationale Olympiske Komité, red.) er taknemmelig for deres samarbejde i at stille Samsung Galaxy S7 edge Olympic Games Limited Edition til rådighed for atleter, der vil konkurrere i Rio de Janeiro. Det vil gøre det muligt for atleter at forbinde med deres venner, familie og fans og dele deres utrolige oplevelser ved de olympiske lege,” lyder det fra præsident i Den Internationale Olympiske Komité, Thomas Bach.

Det begrænsede antal af OL-udgaven af Galaxy S7 edge sættes allerede til salg mandag den 18. juli til en endnu ukendt pris. Den forrige Injustice Edition endte dog med at få en overraskende lav officiel pris, mens disse unikke varianter sælges til lagt højere priser på eksempelvis eBay. Iron Man-udgaven endte med at blive solgt for intet mindre end 235.000 kroner i en auktion på eBay.

Opdateret kl. 14:10:Samsungs tyske hjemmeside er det nu muligt at forbestille OL-udgaven af Galaxy S7 edge. Prisen er, lige som Injustive Edition, ganske overkommelig - nemlig 'kun' 879 € eller 6.550 kroner. Den forventede levering på telefonen er samme dag, som den kommer i udvalgte butikker: 18. juli.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies