Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsungs “Project J” - måske tre enheder

Samsungs “Project J” - måske tre enheder

Galaxy S IV har tidligere været omtalt som "Project J", men nu viser det sig, at der måske gemmer sig 3 enheder bag navnet.

Samsungs “Project J” har været kendt nogen tid. Mobilsiden.dk omtalte det allerede i december måned, men rygterne har gået på, at det var et kodenavn for Galaxy S IV. Det ser dog ud til, at der gemmer sig mere end én enhed bag ”Project J”.

 - April-debut til Samsung Galaxy S IV med brudsikker skærm

Det ser ud til, at der gemmer sig hele tre nye enheder

Kodenavnet for Galaxy S IV er tidligere blevet offentlig kendt, som Altius J GT-I9500. Derfor forventes det også der, med Project J, nu er tale om en hel lineup med tre nye enheder hvor det forventes Galaxy S IV og S IV Mini er to af dem. Den sidste er endnu ukendt. Det skriver Sammobile.com.

Ifølge rygterne lyder Samsung Galaxy S IV Mini kodenavnet Serrano og kan ikke oplades trådløst, som det forventes storebroderen Galaxy SV vil kunne fra salgsstart – noget Galaxy S III ellers blevet lovet at kunne i flere omgange.

 - Får Samsung Galaxy S III nogensinde trådløs opladning?

Kodenavnet for den tredje enhed skulle angiveligt være Fortius og det ser ud til at være et såkaldt “display device” – måske et smartwatch eller lignende.

 - Flere rygter om Samsung Galaxy S IV

Helt præcis hvad ”Project J” dækker over vil vi formentlig få at vide i løbet af marts måned, hvor det forventes Samsung afholder event. Der er dog endnu ikke meldt noget officielt ud af Samsung.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies