Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsungs “Project J” - måske tre enheder

Samsungs “Project J” - måske tre enheder

Galaxy S IV har tidligere været omtalt som "Project J", men nu viser det sig, at der måske gemmer sig 3 enheder bag navnet.

Samsungs “Project J” har været kendt nogen tid. Mobilsiden.dk omtalte det allerede i december måned, men rygterne har gået på, at det var et kodenavn for Galaxy S IV. Det ser dog ud til, at der gemmer sig mere end én enhed bag ”Project J”.

 - April-debut til Samsung Galaxy S IV med brudsikker skærm

Det ser ud til, at der gemmer sig hele tre nye enheder

Kodenavnet for Galaxy S IV er tidligere blevet offentlig kendt, som Altius J GT-I9500. Derfor forventes det også der, med Project J, nu er tale om en hel lineup med tre nye enheder hvor det forventes Galaxy S IV og S IV Mini er to af dem. Den sidste er endnu ukendt. Det skriver Sammobile.com.

Ifølge rygterne lyder Samsung Galaxy S IV Mini kodenavnet Serrano og kan ikke oplades trådløst, som det forventes storebroderen Galaxy SV vil kunne fra salgsstart – noget Galaxy S III ellers blevet lovet at kunne i flere omgange.

 - Får Samsung Galaxy S III nogensinde trådløs opladning?

Kodenavnet for den tredje enhed skulle angiveligt være Fortius og det ser ud til at være et såkaldt “display device” – måske et smartwatch eller lignende.

 - Flere rygter om Samsung Galaxy S IV

Helt præcis hvad ”Project J” dækker over vil vi formentlig få at vide i løbet af marts måned, hvor det forventes Samsung afholder event. Der er dog endnu ikke meldt noget officielt ud af Samsung.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies