Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsungs største 12,2" tablet får nu Lollipop

Samsungs største 12,2" tablet får nu Lollipop

Samsung ruller lige nu Android Lollipop ud til den største tablet i sin portefølje, Galaxy Note Pro 12.2 LTE.

Hvis du ejer Samsungs 12,2" store Pro-tablet med 4G-opkobling, er der gode nyheder forude.

Tabletten får ifølge SamMobile en stor softwareopdatering til Lollipop, så du snart kan nyde godt af de mange nye funktioner og forbedringer, der medfølger.

Læs også: Samsung Galaxy Note 4 får nu Lollipop i Danmark

Den hidtidige software i version 4.4 Kitkat bliver nu opdateret til version 5.0.2 Lollipop, som så dagens lys for 6 måneder siden og opdaterer således softwarens build-nummer til P905XXUABOD7.

I første omgang er det de italienske og schweiziske ejere, der kan glæde sig over at modtage den nye software. Da Samsung Galaxy Note Pro 12.2 LTE med modelnummeret SM-P905 er identisk med den, der føres på det danske marked, bør der ikke gå lang tid, før opdateringen lander hos de danske ejere.

Nyhederne i Android 5.0 Lollipop

Da Google annoncerede den nye, store Lollipop-version tilbage til oktober 2014, var det med en masse store nyheder. Den mest iøjnefaldende af slagsen er introduktionen af Material Design, som er en fuldstændig overhaling af brugerfladen i Android-styresystemet.

Samsung lægger dog som altid sin egen TouchWiz-brugerflade ovenover, så det nye designsprog træder ikke nær så tydeligt igennem som Google har tiltænkt.

Læs også: Android Lollipop er landet - De 10 bedste nyheder

Det gør mange af de andre nyheder til gengæld, som blandt andet omfatter forbedret batteritid sammen med mange andre forbedringer under motorhjelmen, lige som der også er et nyt notifikationsssystem, hvor du kan angive forskellige prioriteter alt efter hvor meget du vil - eller ikke vil - forstyrres.

Du kan i Android Lollipop også tilføje gæstebrugere, så du nemt og på ganske få sekunder kan dele din tablet ud til folk omkring dig uden at bekymre dig om, at de får adgang til personfølsomt indhold.

Foruden de ovenstående nyheder indeholder den næstseneste Android 5.0 Lollipop-version også en lang række andre nyheder, som du kan læse mere om her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies