Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sandberg klar med et reservebatteri med indbyggede solceller

Sandberg klar med et reservebatteri med indbyggede solceller

Du kan få et nyt reservebatteri, der lades op via indbyggede solceller, så du altid kan oplade din mobiltelefon.

Sandberg Powerbar Sunburst
Sandberg Powerbar Sunburst

Har du brug for et reservebatteri til din mobiltelefon, så lancerer Sandberg nu et reservebatteri med indbyggede solceller.

Batteriet hedder Powerbank Sunburst og er i stil med de øvrige Sandberg Powerbar produkter, der kan levere strøm til andre bærbare enheder via en USB udgang.

På det nye batteri er der kraftige solceller på ”ryggen” af batteriet, det betyder du kan lade det op overalt, endda også i elektrisk lys.

 - "Vi har stor succes med vores andre reservebatterier. Men der er også et behov for endnu længere rækkevidde. Det er alle mulige: Festivalgæster, sejlere, spejdere, vandrere, jægere - ja alle mulige folk som har brug for at have strøm til deres mobile enheder, hvorsomhelst og nårsomhelst. Tænk f.eks. på hvor meget en festivalgæst bruger SMS, Twitter, Facebook og alt muligt andet. Det kræver altså noget strøm,” siger Anders Petersen, produktchef hos Sandberg, i en pressemeddelelse.

Sandberg fortæller også, at det ikke er den miljømæssige gevinst, som har været den primære faktor for dem – men i stedet forbrugerens komfort.

Powerbar Sunburst er på vej ud til forhandlerne og får en vejledende udsalgspris på 299 kroner inklusive moms.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mike 14-06-2013 17:01:58

Den jeg har - andet mærke, men samme størrelse - er 3-4 dage om at lade op, når den ligger i solen.
Ubrugeligt.

0 0

Om brug af cookies