Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sansa View, lille mp3-afspiller med stor kapacitet

Sansa View, lille mp3-afspiller med stor kapacitet

Den nye Sansa View fra Sandisk kan blive en udfordrer til Apples iPod Touch - på prisen.

Sandisk kommer i løbet af kort tid med en seriøs udfordrer til Apples nye iPod Touch.

Sandisk vil lancere en musik- og videoafspiller, der lyder navnet Sansa View. Den kommer i to udgaver med henholdsvis 8 og 16 GB hukommelse.

Det smarte ved Sansa View er, at man kan udvide hukommelsen med mindst yderligere 8 GB med et microSD-kort. Den understøtter hele 32 GB, men så store microSD-kort endnu ikke på markedet.

Skærmen på den nye afspiller fra er 2,4 tommer med en opløsning på 320 x 240 pixels. Afspilleren er også udstyret med FM-radio med plads til 20 indstillinger. Enheden understøtter musikformaterne WMA, WAV og MP3 samt videoformaterne MPEG4, WMA og h.264. Det vil desuden være muligt at vise billeder i JPEG-formatet.

Den nye Sansa View skal kunne spille musik i hele 35 timer (128 kbit/s mp3). Vil man hellere se film, så holder afspilleren til syv timers video (QVGA 512 kb/s H.264)

Det mest interessante ved den nye afspiller fra Sansa er prisen. Den store udgave på 16 GB har en vejledende pris på 200 dollars, samme pris som iPod Nano 8 GB koster. Den lille udgave fra Sansa på 8 GB vil være 50 dollars billigere.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies