Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Savner du en luksusudgave af Apple Watch? Værsgo'

Savner du en luksusudgave af Apple Watch? Værsgo'

Savner du luksusudgaven af Apple Watch, som Apple tidligere lavede, så kunne det her være noget for dig.

Monarch Counsel af Aurum Edition
Monarch Counsel af Aurum Edition
Foto: Aurum Edition

Da Apple først lancerede Apple Watch præsenterede de samtidig en 18-karat luksusudgave, som kostede en mindre formue. Den udgave er desværre droppet med det seneste Apple Watch Series 4, men der er heldigvis håb forude, for dig som kræver lidt mere luksus i livet.

Aurum Edition har længe arbejde med at gøre forskellige produkter ekstra lækre. Helt tilbage til Nokia 8800 og Apple iPhone 3G, er har de lavet enkelte udgaver af elektronik med dyrebare materialer og masser af arbejdstid og håndarbejde bag. Denne gang har de kastet sig over seneste Apple Watch, som har fået indgraveret 24-karat guldbelægning med et blomstermønster.

Læs også: iPhone XS Max til omkring 13.000 kroner sælger godt

Et Apple Watch Series 4 til over 20.000 kroner

Den 24-karats guldbelægning er 8 mikrometer tyk, hvilket skulle betyde at det aldrig bliver slidt af. Hver eneste Apple Watch bliver graveret i hånden, så der ikke findes to ens. Det tager omkring 40 arbejdstimer at lave et ur færdigt. Det imponerende arbejde kræver en rolig hånd, tid og tålmodighed, hvilket afspejles i den høje pris.

Priserne for urene starter ved 6.200 kroner og slutter ved 22.000 kroner. Skulle du mangle noget at bruge de hårdtjente penge på, så kan du se alle modellerne her.

Aurum Edition Hermes udgaven til over 22.000 kroner.
Aurum Edition Hermes udgaven til over 22.000 kroner.
Foto: Aurum Edition
Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies