Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Se 17 fantastiske designs på Moto 360

Se 17 fantastiske designs på Moto 360

Motorola har afholdt en Moto 360 design konkurrence, se nogle af de flotte og innovative ur-temaer her.

Vi venter i spænding på at Motorola får lanceret deres smartwatch, det runde, enkle design har fanget interessen hos utrolig mange brugere Indtil da har Motorola i starten af måneden, afholdt en “Face-Off” konkurrence på Google+ hvor man ved at designe et skin til uret og deltage i konkurrencen, kunne vinde en Moto 360 ur.

Der er stadigvæk ikke fundet en vinder, men der er utrolig mange flotte og innovative skins til uret, her er 17 af dem.

Jarvis

Designet så det ligner Tony Starks personlige computer-assistent JARVIS, så kan du i det mindste lege at du er Iron Man. Jarvis står desuden for “Just A Rather Very Intelligent System”.

Cirkel-baseret ur

Timer, minutter og sekunder er vist med cirkler der vokser, datoen samt ugenummer er vist med tal og i midten fremgår temperaturen og vejrforholdene. Ganske meget information på ganske lidt plads.

Kalender ur

Virker ved første øjekast som et ganske almindeligt ur, men de farvede linjer repræsenterer aftaler i din kalender. Man kan derfor visuelt se hvor tæt man er på en aftale og kan sikkert nemt konfigureres til at komme med notifikationer som aftalerne kommer nærmere.

Moto Simple

Et simpelt design der minder om et almindeligt ur og viser desuden datoen i et lille felt. Indeholder en genvej til talekommandoer.

KOSMOS

Med solen i centrum og månen samt jorden der cirkler rundt om solen for at vise timer og minutter. Der er ingen tal som kan vise hverken eksakte tid eller dato så det kan være lidt svært at afgøre om man lige når bussen, men flot ser det ud.

Fitbit koncept

Designet er et koncept for Android Wears fitbot applikation. Med Fitbit omkring håndleddet eller i lommen, kan dette ur hurtigt vise dit fremskridt. Dette er ganske informativt eftersom mange fitbit enheder ikke har et display.

Simpel vejr

Et center-ikon angiver de nuværende vejrforhold med temperaturen nedenunder og de forventede maks/min grader kan ses til venstre. Til højre kan man skifte imellem vejret i forskellige byer og i toppen er der naturligvis angivet tidspunktet.

Minimal og elegant

I stedet for et almindeligt ur, vises nogle rækker med tal som angiver tidspunktet, datoen fremgår nedenunder.

Gennemskinnelige cirkler

Cirklerne laver egentlig ikke andet end at skabe en Tron-lignende effekt idet de bevæger sig en smule fra tid til anden. Tidspunktet aflæses på almindelig vis.

Klassisk Mickey

Alle kender formentlig de klassiske Mickey Mouse ure som viser tiden med hans arme, nu gengivet på et Moto 360 Smartwatch, nostalgi er en stærk kraft.

Soundcloud koncept

Endnu et koncept for en applikation til Android Wear, denne gang Soundcloud. Der sker meget på det lille ur, til højre er volumen, i bunden vises fremdriften i den nuværende sang, genveje til venstre og i midten vises play- og pauseknapper.

Simpel tekst

Hvad er klokken? DEN ER TOOGTYVE MINUTTER OVER FIRE, det bliver ikke meget mere simpelt.

Space & Time

Rummet har denne gang et strejf af tegneserie, men viser til gengæld mere præcist hvad klokken er sammen med månen og et lille rumskib der flyver rundt.

Moderne retro

Viser tidspunktet på flere måder, med cirkler ovenpå hinanden med små pile der peger på timer- og minuttallet, eller man kan bare se i midten af uret. Dobbeltkonfekt, men det ser ganske fint ud.

Motogotchi

Et sødt lille væsen der oplyser dig om tiden, og måske endda reagerer på de nuværende vejrforhold, forhåbentlig skal det ikke fodres i tide og utide.

Lambda

Minder om et dykkerur der i stedet for at vise mængden af luft, viser vejret, datoen og batteri information i små cirkler, med ganske almindeligt ur der viser tiden med armene.

Omvendt “hage”

På nogle af disse designs, kan man se en lille hage i bunden af uret (tydeligt på Space & Time), det er noget der vil blive brugt i det endelige design. Det kan i mange tilfælde se mærkeligt ud, men i dette design bliver det brugt aktivt og uret bliver gjort symmetrisk.

Dette var bare et lille udpluk af de mange deltagere i konkurrencen, der er endnu ikke fundet en vinder, men disse og de mange andre designs kan ses på denne Google+ side. 

Desuden er prisen måske afsløret i forbindelse med konkurrencen, der står at vinderen får et ur til en værdi på 249 dollars (knap 1.400,- kroner). Motorola fortæller at denne værdi er et udtryk for den gennemsnitlige udsalgspris og er angivet på grund af skatteforhold, hvilket ikke skal tolkes som den definitive pris, men det giver da måske et fingerpeg.

Andre kilder (engelske detailhandler Mobile Fun) har åbenbart fået nys om, at startprisen skulle være 200 pund, cirka 1.900 kroner. Noget tyder altså på at man vil kunne erhverve sig et Moto 360 smartwatch til under 2.000 kroner.

Kilde: Phandroid

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jacob 17-06-2014 10:15:12

Nu har vi lige haft en heftig debat om apple watch som ikke var apple watch alligevel. Jeg snakkede om det var et flot ur. Må trække min udtalelse tilbage. DET HER, er nogle flotte ure. Uendelige muligheder. Tror det kommer til at sælge ret godt.

0 0
Melik Güzel 15-06-2014 11:34:25

kan komme app i Moto

0 0

Om brug af cookies