Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Se billeder af Samsung Wave 3

Se billeder af Samsung Wave 3

Samsung klar med endnu en telefon med deres eget Bada styresystem, kom tættere på den her.

Samsung har netop til IFA vist deres nye smartphone flagskib med Bada styresystemet, modellen hedder Wave 3.

Hjemmesiden Electricpig.com har været tæt på den, og meget positiv overfor dette produkt fra Samsung. Bada har tidligere været et niché-produkt, men måske Samsung giver det ekstra opmærksomhed nu, indtil de er helt klar over hvad Google’s opkøb af Motorola ender ud med.

Ved første øjekast så minder Wave 3 om Samsung Galaxy S II m.fl., da det første der møder brugeren er Samsungs eget brugerinterface TouchWiz.

Wave-telefonerne har generelt været produceret i super lækkert materiale, hvilket også er tilfældet med denne Wave 3.

Specifikationerne på telefonen er en; 1.4 GHz-processor, Bada OS 2.0 med TouchWiz interface, 4 tommer Super AMOLED skærm, Wi-Fi, Bluetooth 3.0, fem megapixel-kamera med LED-blitz og videokamera med HD (720p) og så understøtter NFC.

Du kan se flere billeder af Samsung Wave 3 her.


Læs også:
 - Her er den danske pris på Wave 3

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

HrLaursen 02-09-2011 11:34:08

Hvorfor lave et dødfødt system, der forsøger at kopier Android, nu når man i forvejen har verdens bedste mobil baseret på Android. Don't get it.

0 0
Martin 12-09-2011 22:37:47

Syntes faktisk det er godt at der er lidt konkurrence mellem OS-systemerne. "Og medhensyn til at det skulle være kopi af android?" Er det nok lidt omvendt tror jeg, da samsung var de første til at præsentere Touchwiz systemet med widgets osv.. ;) Jeg håber faktisk at Bada en dag kunne komme mere ind på det danske marked, da jeg syntes det absolut er et rigtig kompetent system som på alle måder gør oplevelsen innovativt og brugervenligt. :)

0 0
Jesper 02-09-2011 12:32:49

Nu er der jo andre markeder end det danske, så det kan jo godt være, at man hjemme i Asien ser mere nyanceret på det, end blot at låse sig fast på de mest hypede OS. Blot en tanke!

0 0

Om brug af cookies