Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Se Com1, det første crowdfundede Android smartwatch

Se Com1, det første crowdfundede Android smartwatch

Com1 er et Android Wear smartwatch som netop nu indsamler penge via Indiegogo, der er lagt i ovnen til et relativt billigt ur.

Siden Android Wear blev en realitet er et væld af producenter hoppet på vognen og har lavet deres eget Android Wear smartwatch, der har dog ikke været så meget fart på den resterende del af markedet, det lader til at ændre sig med Com1 som er et Android smartwatch som netop nu er i gang med en indsamling på Indiegogo.

Konkurrencen er som bekendt utrolig hård på dette marked i disse tider, designet er ikke noget som får mig helt op af stolen, ej heller er specifikationerne nogle som spærre øjnene op:
- 1 GHz processor
- 375 MB RAM
- 4 GB intern hukommelse
- 1,6 tommer display (240x240)
- WiFi, Bluetooth 4.0, FM Radio og NFC
- Tryk, fugtighed- og temperatur sensorer
- 400 mAh batteri (anslås til to dages brug)
- IP67 certificeret

Når man tænker på at nogle ure har Snapdragon processorer, 512 MB RAM og opløsninger helt op til 320x320 pixels, så mangler der altså lidt før specifikationsryttere stopper op og måber. Alligevel er der et element der tiltaler, nemlig prisen. Den mindste støtte som giver dig et ur efter de er produceret, er 125 dollars (~720,- kroner).

Dog er selskabet bag det kommende ur lidt af et mysterie, deres hjemmeside giver ikke så mange informationer i retning af hvad de ellers har lavet, ud over dette ur. Dog er de støttet af The Crowdfund Network som historisk har stået bag nogle succesfulde Indiegogo kampagner. Hvis du tør tage springet og støtte det nye ur, så er der et par vigtige ting at vide, nemlig at det er en fleksibel indsamling, selvom de ikke når målet på 75.000 dollars, så vil de stadigvæk lave uret. Ordrerne behandles eter sigende til januar, men de datoer har det som bekendt med at rykke sig.

Der er incitament til at få Indiegogo kampagnen op i gear, indsamles der 20.000 dollars vil man få en ladestation med og med 80.000 bliver trådløs opladning implementeret.

Kilde: Phandroid

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

14-09-2014 12:01:50

Var Pebble ikke også crowdfunded ?

0 0
Andreas Birkjær 14-09-2014 12:05:14

Jo, korrekt husket. Det kører bare Pebble OS og ikke Android Wear :)

0 0

Om brug af cookies