Se eller gense Microsoft Surface eventen

Microsoft annoncerede i nat to helt nye tablets kaldet Surface RT og Surface Pro. Se eller gense annonceringen her.

Se eller gense Microsoft Surface eventen

Efter næsten en hel times forsinkelse, kunne Microsoft i nat dansk tid, annoncere deres seneste satsning, et stykke hardware bundet sammen med deres nyeste software, der til sammen har givet dem Surface RT og Surface Pro.

Enhederne differentiere sig en del fra hinanden, men særligt ved dem begge er, at de har en 10,6 tommer skærm, stort internt lager og kan købes sammen med Touch Cover.

Touch Cover er et af Microsofts store salgsargumenter. Et cover der er meget tyndt, kun tre mm, og indeholder et komplet tastatur, inklusiv trackpad med multitouch funktioner i sig.

Microsoft Windows 8 tablets – alt om de nye enheder

Derudover er Surface enhederne bygget med en bordstand i sig, der let kan flippes ud fra bagsiden, og er kun 0,7 mm tyk.

Har du lyst til at se hvad Microsoft ellers bød på, så har de netop frigivet en video der viser hele lanceringen af de to nye enheder, samt tilbehøret til dem. Du kan se den herunder.

Efterfølgende nyt om temaet

Redaktionen kunne ikke gøre andet end at følge op på fortællingen. mobilsiden kunne ikke lade være. 19/6/2012 publicerede redaktionen sagen; Her er Microsoft Surface – alt om de nye tablets – Historien kan du læse her. De seneste nyhedsartikler om temaet “cover” finder du her..