Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Se en iPhone gå i brand i lommen på 17-årig

Se en iPhone gå i brand i lommen på 17-årig

Tidligere har der været billeder af telefoner der har eksploderet, men her bliver seancen optaget på videoovervågningen.

Der har tidligere været billeder af både Android, iPhones og ældre telefoner, hvor battiet er overophedet, eller der bare er gået ild i enheden.

Men nu er det blevet filmet på en videoovervågning, hvordan den 17-årige finne, Henri Helminens iPhone pludseligt bryder ud i en stor røgsky.

Det er den 17-åriges kun 90 dage gamle iPhone der øjensynligt går i selvsving og Henri tager hurtig mobilen ud af sin bukselomme og smider den på jorden, hvor den fortsætter røgudviklingen.

I videoen herunder kan du få lov til at vurdere om det er ægte eller falsk, og give din mening i kommentarfeltet herunder.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Ejby 09-07-2012 19:40:38

Hmmm der plejer heller ikke være lyd på overvågnings kameraer.

Så mit bud ville være der er en som bruger sin mobil telefon til at optage en video med videoen fra overvågnings kameraet.

0 0
BE 09-07-2012 11:29:35

Ingen af personerne får nærmest blæst håret af ved samme lejlighed, og røgen stiger desuden lige op, og bliver ikke blæst hurtigt nok væk, hvis vinden skulle være årsagen til rystelserne.

Jeg tror nu godt nok det kan lade sig gøre, at en mobil gå i brand, en nærvedoplevelse for mig selv får mig til at tro dette med min SGS II.
Et eller en eller anden del ved softwaren fik varmen til at stige ganske uforholdmæssigt, så moblen blev uhyggelig varm, og slugte batteriet på ingen tid.
Det kunne måske være gået galt, men eftet nogle ændringer af indstillingerne, og en opdatering har jeg ikke observeret problemet.

0 0
ihk 08-07-2012 12:22:17

Der er en der står og filmer det - videoen ryster, hvilket det ikke ville gøre hvis det var en overvågningskamera.

Han er vel bare på udkig efter hurtige penge ved at slæbe Apple i retten.

0 0
Kári 04-07-2012 08:21:08

Jeg syntes denne video mister troværdighed Når et overvågningskamera ryster på den måde.

En anden ting er at jeg browser lige med chrome browseren på min mobil, og kan huske at man snakkede om flash snart stoppede på smartphones, syntes bare det er trist man netop stadigvæk render ind i en flash video som denne og især på mobil siden

0 0
D. Jensen 03-07-2012 17:23:52

Utroligt at en video med en eksploderende iPhone hurtigt skulle mistænkes for at være falsk. Uha nej, sådan sker aldrig for iPhone. Vrøvl!

Jeg tror at den er ægte. Men ikke fordi, iPhone ikke er min yndlingsmobil.
Der er ingen grund til at være hurtig ude og rense iPhonen for negativ omtale. Men sådan noget kan jo ske for ALLE mobiler! iPhonen er jo ikke magisk vis skånet for sådan noget.

Hvis det var sket for en samsung, sony, nokia, så var historien sikkert mere troværdig? Nej, vel? Kom nu ned på jorden.

0 0
David 04-07-2012 09:29:13

Helt enig.. alle enheder der indeholder et batteri, kan bryde i brand ved for høje temperaturer. Men den film er helt klart falsk.

0 0
HrLaursen 04-07-2012 07:02:07

Enig, men de skulle nok lige have overvejen nogle bedre skuespillere til filmen. Se måden han går ud af bilen på. Se hvordan billedet hopper (overvågningsbilleder hopper sjældent) og hvordan teksten i ventre højre står/hopper. Og så se artikel fotoet.

0 0

Om brug af cookies