Se en rem der kan fordoble batteritiden på dit smartwatch

En rem med indbygget batteri kan fordoble levetiden på en opladning for dit smartwatch.

Se en rem der kan fordoble batteritiden på dit smartwatch

Det er altid en kærkommen mulighed at få mere energi til sine wearables så man ikke i tide og utide skal haste til en oplader. ProLogium, en producent der laver fleksible batterier har fremvist deres produkt til smartwatches for Engadget.

De mener at remmen kan levere op til 500 mAh, og har allerede eksisterende modeller der leverer 300 mAh – det vil fordoble Pebbles batteritid fortæller selskabet.

Batterierne er lavet af ikke-brændbare materialer så det ikke kan bryde i brand og det vil desuden ikke eksplodere hvis man begynder at skære i det, ganske rart at vide når man nu har det rundt omkring håndleddet. Engadget vidnede desuden en rem der var skåret i stykker, som stadigvæk leverede strøm til en række LED lamper.

Remmen er cirka 1,5 millimeter tyk, hvilket gør den ideel til blandt andet smartwatches, den største udfordring er nok at få foden indenfor hos nogle smartwatch-producenter så designet kan blive finpudset og lavet ii stil med selve uret.

Kilde: Engadget

Det videre forløb i sagen

Siden denne artikel udkom er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke lade være. 8/6/2014 blev historien fulgt op med en artikel omkring emnet Glance, et smartwatch til dit eksisterende ur – Artiklen kan du læse her her. Redaktionen har fortsat interesse for emnet. Læs seneste nyt om Smartwatch..