Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Se en rem der kan fordoble batteritiden på dit smartwatch

Se en rem der kan fordoble batteritiden på dit smartwatch

En rem med indbygget batteri kan fordoble levetiden på en opladning for dit smartwatch.

Det er altid en kærkommen mulighed at få mere energi til sine wearables så man ikke i tide og utide skal haste til en oplader. ProLogium, en producent der laver fleksible batterier har fremvist deres produkt til smartwatches for Engadget.

De mener at remmen kan levere op til 500 mAh, og har allerede eksisterende modeller der leverer 300 mAh - det vil fordoble Pebbles batteritid fortæller selskabet.

Batterierne er lavet af ikke-brændbare materialer så det ikke kan bryde i brand og det vil desuden ikke eksplodere hvis man begynder at skære i det, ganske rart at vide når man nu har det rundt omkring håndleddet. Engadget vidnede desuden en rem der var skåret i stykker, som stadigvæk leverede strøm til en række LED lamper.

Remmen er cirka 1,5 millimeter tyk, hvilket gør den ideel til blandt andet smartwatches, den største udfordring er nok at få foden indenfor hos nogle smartwatch-producenter så designet kan blive finpudset og lavet ii stil med selve uret.

Kilde: Engadget


Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Thomas Larsen 08-06-2014 14:33:02

"...et vil desuden ikke eksplodere hvis man begynder at skære i det, ganske rart at vide når man nu har det rundt omkring håndleddet."

Sort humor :D

1 0
Andreas Birkjær 10-06-2014 09:40:38

Glad for der var nogen der fangede den ;)

0 0
Tommy Lindegaard 09-06-2014 10:42:25

ja lidt, men hvis du skærer i et normalt smartphone batteri, vil jeg kraftigt anbefale at du har maske og sikkerhedsbriller på - eller sagt på en anden måde, lad være med at skære i batterier... ;)

0 0
Om brug af cookies