Se fungerende iPhone 6-kloner

Kineserne laver Huawei, ZTE, Oppo med flere, men de laver altså også en del kopier, og nu er det iPhone 6' tur

Se fungerende iPhone 6-kloner

Der har floreret utallige såkaldte ‘dummies’ af iPhone 6 på nettet, men nu har kinesiske Wico altså taget skridtet videre og lagt noget elektronik ind i dem, og fået dem til at fungere som en smartphone. Det er blevet til Wico i6, og mediet 86DIGI har haft fingrene i en model.

Læs også: 80 procent af iOS-apps er zombier

Klonen af iPhone 6 kører faktisk Android, selvom det grangiveligt ligner Apples iOS. Klonen ligner de billeder, man har set af iPhone 6 tidligere og har en skærm på 4,7”, som ventes at være den ene af de to størrelser, iPhone 6 vil komme i.

Wico er dog ikke de eneste, der pønser på at komme Apple i forkøbet med i ny iPhone, da Goophone, der er kendt for at have kopieret både Samsung Galaxy S5 og HTC One (M8), regner med at have deres kopi klar til august.

En lancering i august af Goophone i6, som den vil hedde, vil være godt en måned før den forventede lancering af Apples iPhone 6.

Mere om tematikken

Siden redaktionen publicerede denne nyhedsartikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fortsatte fortællingen. 9/7/2014 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med en sag med fokus på Batteristørrelser på iPhone 6 angiveligt afsløret – Fortsættelsen om emnet kan læses her. Seneste højaktuelle stof om “iPhone” finder du i denne spalte..