Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Se Googles fire nye Android Wear reklamevideoer

Se Googles fire nye Android Wear reklamevideoer

Google sætter fokus på Android Wear med disse fire nye reklamevideoer som har LG G Watch med som stjernen.

Det kommende smartwatch Moto 360 er uret som de fleste går og venter på, og ventetiden er snart ovre idet det Motorola har inviteret til lancerings-event den 4 september.

Inden da har Google lavet fire små videoer der skal sætte fokus på Android Wear, disse reklamer har LG G Watch i hovedrollen. De fire videoer viser hvordan man får det meste ud af uret med brug af stemmekommandoer samt hvordan man har adgang til informationer om trafik og vejr direkte fra håndleddet.

En af videoerne hedder “Surf’s up at a glance”, den viser hvordan en surfer opdager at der ikke er noget trafik og de derfor lige kan nå en ekstra tur i bølgerne, det skal dog bemærkes at LG G Watch er IP67 certificeret så det er modstandsdygtigt overfor støv og vand, men LG skriver selv at uret ikke er beregnet til at blive brugt til svømning eller i saltvand.

Det er muligt at det kan lade sig gøre og uret overlever, men det er i direkte modstrid med hvad LG anbefaler, det virker derfor lidt spøjst at Google vælger sådan en scene til at fremvise deres trafik-scenario. Hvorom alting er, kan du se videoerne nedenfor.

Kilde: Boy Genius Report

http://www.mobilsiden.dk/nyheder/motorola-inviterer-moto-360-i-vente,lid.32344/


Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies