Se gratis Hollywood-film på din iPhone

Så kan du se film på din iPhone.

Se gratis Hollywood-film på din iPhone

Så kan du godt finde popcorn-bøtten frem.

Filmtjenesten Voddler har netop lanceret en app til både iPhone, iPad og iPod Touch, der giver adgang til Voddlers store katalog af Hollywood-film.

En stor del af dem er endda annoncefinansieret – og altså gratis for os forbrugere. Filmene har danske undertekster.

 – “Vi er glade for og stolte over nu at kunne åbne vores filmtjeneste for iPhone og iPad. Det symboliserer alt det, vi arbejder for: film, hvor og når du vil. Og desuden med fleksible overgange: hvis du for eksempel er begyndt at se filmen på din mobil på vejen hjem, kan du på et senere tidspunkt fortsætte præcis der, hvor du slap, på computeren derhjemme eller på dit fjernsyn med internetopkobling,” siger Marcus Bäcklund, adm. dir. hos Voddler.

Voddlers iPhone-app er gratis, kræver ikke et specielt abonnement, og filmene kan ses både på mobilnettet og på WiFi.

Filmene i appen kommer fra Voddlers voksende katalog med snart 4.000 titler. Samtlige disse titler aktiveres nu til mobilvisning i en takt af ca. 50 titler om dagen.

Voddler vil inden længe også lancere samme type apps til smartphones og PDA?er med andre operativsystemer som for eksempel Android og Symbian.

Du kan hente Voddler til iOS lige her.

Seneste tilføjelse til historien

Redaktionen har fulgt sagen og her er den seneste opdatering. mobilsiden fulgte op på sagen. 17/3/2011 havde vi dette at sige med en vinkel omkring iPhone 4 vs. Nexus S – Historien kan du læse her. Få også seneste nyt i sagen her.