Se HTC One (M8) ved siden af (M9)

Et nyt læk af HTCs nye flagskib er dukket op, hvor man kan se den sammenlignet med sidste års version

Se HTC One (M8) ved siden af (M9)

Redaktøren på det franske site nowhereelse.fr har været på Twitter med endnu et billede, der skulle vise den kommende HTC One (M9). Denne gang er den fotograferet ved siden af sidste års flagskib, så vi kan lave en hurtig sammenligning.

Læs også: HTC One (M9) måske fanget på billeder

Som Steve Hemmerstoffer selv har pointeret på billedet, så er der tre primære områder, hvor HTC har lavet ændringer – i hvert fald på forsiden.

Kameraet ser anderledes ud og skulle være gået over til HTCs UltraPixels. Derudover er kanterne i siderne blevet markant mindre, og det samme er bjælken i bunden, hvor HTCs logo befinder sig.

Læs også: HTC måske klar med wearable alligevel

Hvis billederne af telefonerne er repræsentative, så kunne det se ud til, at skærmstørrelsen kan få et lille nøk opad fra de 5”, som HTC One (M8) lige nu er på. Rygterne går dog på en 5” skærm, ligesom forgængeren, så det kan være billederne, der snyder.

De fleste regner med, at HTC vil vise deres nye flagskib frem omkring MWC, og HTC har allerede sendt en invitation ud, som kalder pressen sammen den 1. marts – dagen før den store konference.

HTC One (M9)
Billede fra @stagueve