Se hvad der er nyt i iOS 6 beta 3

Apple har netop sendt 3 betaversion på gaden - og nedtællingen til finaledition er i gang. Vi har set nærmere på nyhederne.

Se hvad der er nyt i iOS 6 beta 3

Vi har tidligere skrevet, at Apple havde frigivet iOS 6 beta 3 – tre uger efter den seneste opdatering beta 2 blev klar.

Vi har installeret den nyeste software på vores testenhed, der er en iPhone 4S. Efterfølgende har vi været godt i gang med at finde ud af hvad den 347 MB store opdatering egentlig byder på.

Beskrivelsen fra Apple var ikke så detaljeret, den lød kort og godt på fejlrettelser og forbedringer, men vi har set nærmere på hvad det dækker over.

Udover disse fejlrettelser og forbedringer – så har Apple også fået plads til nogle nyheder i den nye iOS 6 beta 3.

apple kort funktion apple maps
Find kort under indstillinger

Apple Maps

Apples nye kortfunktion har fået et nyt menupunkt inde i ”indstillinger”, og der kan man også vælge om man ønsker afstanden opgivet i miles eller kilometer.

Du kan også vælge at aktivere kortmærker altid skal være på dansk, samt om det skal være normal eller stor mærkestørrelse.

Det er også muligt at vælge om du ønsker lav, normal eller høj lydstyrke på stemmen til navigationen. Ønsker du ingen af delene kan du også vælge ”ingen stemme”.

iCloud.com mailadresser med iOS 6

Den nye beta 3 afslører også, at der med iOS 6.0 kommer nye mailadresser tilknyttet Apple-konti når der oprettes en iCloud-konto.

Eksisterende- og nye Apple-brugere vil få en ny mail-adresse, som ender på @icloud.com. Disse mailadresser er baseret på alle iOS-brugeres Apple-ID. De brugere der har en @me.com får automatisk en @icloud.com mailadresse.

iCloud.com mails kan ikke sendes fra www.icloud.com endnu, brugere skal da benytte http://beta.icloud.com indtil iOS 6.0 er officiel.

Det fungerer til det online-liv man har med Apple produkter, og benyttes til alt fra App Store, iTunes, Mac App Store osv.

ios 6 beta 3 ændringer

Andre nyheder og rettelser

En anden lille nyhed, som er kommet med iOS 6.0 beta 3 er det lille symbol ”kr” på tastaturet. Dermed er det hurtigt og nemt, at indsætte kroner-betegnelsen i en sms/mms-besked, Facebook opdatering, mail og lignende. 

I iOS 6 beta 2 omtalte vi, at der var sket lidt med Passbook applikationen og på det billede vi viste i artiklen kan du se, at der manglede lidt tilpasning af skrift m.v. dette er kommet i beta 3.

Du behøver nu heller ikke længere indtaste dit Apple-ID og kodeord når du downloader gratis applikationer. I første betaversion behøvede man ikke længere dette ved opdateringer, men nu gælder det altså også gratis applikationer.

Ønsker du fuldt overblik så har hjemmesiden Boy Genius Report fundet hele listen over ting der er rettet, ændret eller lignende i beta 3. Så bliv klogere på rettelserne vedrørende Game Center, Safari, Passbook, Bladkiosk, Maps, iTunes, Adressebogen, iCloud og meget andet her

Læs også:
 – Nu er iOS 6.0 beta 2 ude – se nogle af nyhederne her
 – Apple er klar med iOS 6.0 beta 2
 – iOS 6.0 beta 1 – de første indtryk på iPhone 4S

Mere om tematikken

Meget er sket siden vi bragte artiklen. mobilsiden kunne ikke lade være. 17/7/2012 blev bolden spillet videre med en artikel omkring TomTom står bag nye gratis-kortKlik her for artiklen.. Redaktionen dækker emnet fortløbende. Se seneste nyt her.