Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Se hvad Sony Xperia Z kan holde til

Se hvad Sony Xperia Z kan holde til

Den netop præsenterede topmodel fra Sony, Xperia Z, kan holde til lidt af hvert. Se hvad den udsættes for i ny video.

Sony Xperia Z
Sony Xperia Z

Xperia Z udsættes for en række ting i den første video, som Sony har frigivet omkring den nye topmodel. Det er en vand- og støvafvisende topmodel, som bestemt ikke holder sig tilbage på specifikationerne.

 - Sony Xperia Z – årets første Sony topmodel

Foruden en demonstration af kameraet med 13 megapixels, som er optimeret til at tage billeder hurtigt og knivskarpt med blandt andet Exmor RS, HDR video, Superior Auto og Noise Reduction vises også, at telefonen tåler vand. Både i små mængder (regnvejr) og i store mængder.

Sony har gjort meget for, at lave lækre smartphones, som er hårdføre og holdbare. Mobilsiden.dk har fornylig også testet blandt andet Xperia V, som også kan holde til lidt af hvert.

 - Sony Xperia V – pæn, holdbar men kedelig (mobiltest)

Se hvad Xperia Z kan holde til i videoen herunder.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Thomas Frederiksen 08-01-2013 19:29:31

Det er fanden galme lækker hardware :)

0 0
Naggie21 08-01-2013 13:36:34

Jeg er mindblown. En amerikaner der kan finde ud af at sige Z og ikke Zeeeeeeee :P
Den ser skide lækker ud, men jeg er dog ikke helt imponeret over, at jack-stikket skal side bag en gummilåge. Jeg bruger min telefon rigtig meget som musikafspiller, og så er det upraktisk at skulle pille med den hver gang. Især efter jeg så Pocketnows hand on af den på CES i går, hvor der ser ud til, at de gummiflapper er lidt besværlige at åbne. Og hvor mange åbninger og lukninger skal der til, før den bliver mør?

0 0
Jonas_a 08-01-2013 10:37:55

og ser godt ud..kunne godt overveje at skifte min GS2 ud med denne Sony, men samtidig er spændt på hvad Samsung kommer med i GS4.

0 0
Om brug af cookies