Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Se hvordan Samsung vil udnytte display på siden af mobilen

Se hvordan Samsung vil udnytte display på siden af mobilen

Se en patentansøgning fra Samsung, der viser hvordan applikationer, kan udnytte et tre-sidet display.

Vi har tidligere set prototyper på en Samsung telefon som har et display der strækker sig om langs siden på telefonen hvor der så eksempelvis kan vises notifikationer. Samsungs prototype kan ses fremvist her og i videoen nedenfor er de buede skærme yderligere visualiseret.

Samsung indgav tilbage i maj en patentansøgning som netop nu er blevet gjort offentlig, den beskriver hvordan applikationer kan udnytte det bøjede display der strækker sig om på siden af telefonen.

Vedlagt er en række billeder fra patentansøgningen, som giver en ide om hvad Samsung har i tankerne.

Hvor brugbart det er i praksis kommer til dels an på hvordan man bruger sin telefon og selvfølgelig hvor godt applikationerne udnytter muligheden.

Kilde: Gizmodo

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Morten Jensen 26-11-2013 09:53:18

Man må sige at Samsung er ret kreative her, men hvis der kommer touch-skærm på siden af telefonerne, så bliver det vel efterhånden ret svært at holde på telefonen, uden ufrivilligt at trykke på skærmen?

0 0
dippegalant 26-11-2013 21:12:23

Spørgsmålet er om ikke dette kan løses softwaremæssigt, således at kontinuerligt tryk ikke registreres som værende aktivering af elementer?

0 0
26-11-2013 21:54:23

Det kommer vel til at virke lidt som med deres smart cover. Ellers kan du jo se den i funktion: https://www.youtube.com/watch?v=N3E7fUynrZU&feature=youtube_gdata_player

0 0

Om brug af cookies