Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Se LG’s nye gennemsigtige og bøjelige skærme

Se LG’s nye gennemsigtige og bøjelige skærme

LG fremviser to 18” OLED display-prototyper. Den ene kan man se igennem, den anden dyrker yoga.

LG producerer andet end telefoner. LG Display, deres display-afdeling, viser hvordan fremtidens skærme kan blive bøjelige og gennemsigtige.

Begge paneler bygger på LG Displays OLED-teknologi, en pendant til Samsungs AMOLED-teknik, som med sin tynde formfaktor bringer nye muligheder til fremtidens skærme.

Buet iPhone 6 måske i vente

Første prototype er en bøjelig skærm som dropper den sædvanlige plastikramme til fordel for tynd polyimid bagside. Det nye panel bliver nu fleksibelt, og kan nu rulles sammen til en diameter på bare 3 centimeter.


Anden prototype byder på 30% gennemsigtighed, langt højere end de 10% som nuværende paneler kan opnå. Gennembrudet er muliggjort ved hjælp af LG’s miniaturisering af den understøttende elektronik. De elektroniske kredsløb udgør nu kun 2% af panelets overflade.

LG G Flex anmeldelse: En mobil til entusiasten

De to nye paneler er ikke klar til masseproduktion endnu. Opløsningen på de to 18” skærme er på beskedne 1200x810 pixels. Vicepresident hos LG Display, In-Byung Kang, er dog optimistisk: ”Vi er overbeviste om at vi, inden 2017, vil skalere op til Ultra HD bøjelige skærme over 60”. De kommende skærme vil kunne rulles til bare 1 cm og være over 40% gennemsigtige”Kilde: LG Display

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Robert 24-07-2014 13:22:22

Hvorfor er det godt at skærmen er mere gennemsigtig? Det forstår jeg ikke helt.

0 3
24-07-2014 14:43:17

HUD's i køretøjer, kontrol rum, medicoteknik. Vindues dekorationer/styring af lys/tv 3 i en..... Der er mange muligheder.

4 0
Om brug af cookies