Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Se Microsofts spændende research

Se Microsofts spændende research

Alle tech-firmaer har en eller anden form for forsknings- eller research-afdeling, og Microsoft inviterer indenfor

Alle tech-firmaer har en eller anden form for forsknings- eller research-afdeling, og Microsofts har lige vist noget af deres arbejde

Microsoft er et af de firmaer, der bruger mange penge på at udvikle ny teknologi. Noget af det arbejde har de vist frem i 3 videoer, så vi alle kan følge med i, hvordan det går, og hvad de arbejder med.

Læs også: 

Man skal selvfølgelig holde sig for øje, at ikke alle teknologier, der bliver arbejdet på i branchen, bliver til et reelt produkt. Til gengæld kan det give et fingerpeg om, hvor firmaerne tror, teknologien er på vej hen.

Den første video viser en teknologi, som Microsoft kalder RichReview. Det er i korte træk en udvidelse af de noter, man kan tage - især med en stylus. Denne teknologi kan man let forestille sig i Microsofts populære OneNote-program.

Den anden video viser en umodificeret telefon, der kan genkende håndsignaler. Microsoft har udviklet en algoritme, der kan se, om du laver en pistol med fingrene, om du peger, eller om du kniber fingrene sammen.

Den sidste er FlexSense – Et tyndt stykke gennemsigtigt materiale, der kunne ligne slides fra en overhead-projektor i folkeskolen. Det kan dog også mærke, hvordan det bliver foldet, og det giver nogle spændende muligheder.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies