Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Se sjældent TV-interview med Steve Jobs enke

Se sjældent TV-interview med Steve Jobs enke

For første gang siden Apple-stifteren, Steve Job’s, død i 2011 har hans enke deltaget i et stort tv-interview.

Steve Jobs enke Laurene Powell-Jobs, viser sig kun i offentligheden yderst sjældent, og har ikke stillet op til TV-interviews siden sin mands død i 2011. Men nu har hun gjort en undtagelse og givet et stort interview til TV-kanalen NBC. Det skriver Comon.dk.

Hovedtemaet var hendes nye projekt, som er en dokumentarfilm om indvandrere i USA, men også sin mands eftermæle og det billede han skabte af sig selv, blev der talt om.

 - ”Steve har efterladt to forskellige eftermæler. Et privat og et, som alle kender. Den offentlige arv er hans produkter, som han skabte og elskede. De har ændret vores liv og den måde, som vi kommunikerer med hinanden på," sagde Powell-Jobs til NBC.

Ligesom Steve Jobs har Powell-Jobs også en mission i livet. Hun kæmper for den såkaldte Dream Act, hvilket er et lovforslag, som skal gøre det lettere for nogle indvandrere at blive i USA.

Der er mange unge mennesker i USA, som har en universitets-uddannelse, men mangler en opholdstilladelse og dermed ikke har lov til at arbejde. Deres skæbne beskriver Powell-Jobs i dokumentaren ”The Dream is Now”, som er produceret sammen med filmskaberen Davis Guggenheim.

Du kan se interviewet her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Robert 18-04-2013 18:05:09

Det er jo ikke et interview hun givet, det er en promovering af hendes projekt. Et interview havde handlet om hendes liv med Steve.

0 0

Om brug af cookies