Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Se Sony Ericsson Xperia X1 med HTC-brugerflade

Se Sony Ericsson Xperia X1 med HTC-brugerflade

Vi har overført brugerinterfacet fra HTC Touch til Xperia X1 - og det virker! Du kan sagtens gøre det selv...

Hvis Sony Ericssons paneler i Xperia X1 ikke lige er dig, kan brugerinterfacet fra HTC Touch HD installeres på X1 - og det er ikke engang svært. Når filen med den grafiske brugerflade Touch Flo 3D er installeret på X1, ligner den fuldkommen HTC Touch HD - naturligvis med undtagelse af enhedens fysiske layout.

Mobilsiden.dk har netop testet hacket og konstateret, at det virker absolut forrygende. Interfacet har nu også den nye "stocks"-applikation.

Alle elementerne virker. Både vejrudsigt, favoritkontakter, billeder, musik osv., kører perfekt. Eneste problem vi har fundet er "settings", som reagerer lidt langsomt.

Touch Flo 3D kører rigtig hurtigt på Sony Ericsson Xperia X1 - ja faktisk hurtigere end på HTC Touch Pro. En rigtig fed detalje er, at den berøringsfølsomme pad i midten, også får Touch Flo 3D til at reagere.

Sådan gør du...

Tippet her kommer fra XDA-Devolopers, som har speciale i at hacke blandt andet HTC-produkter. I en tråd (klik her... ) på deres forum finder du vejledning og link til installationsfilen.

Du behøver ikke lade dig skræmme. Det er blot at downloade, overføre, installere og genstarte. Enkelt og lige til. Ingen data
slettes på mobilen ved installationen.

Touch Flo 3D erstatter Windows Mobiles standardpanel, men de originale fra Sony Ericsson bevares.

Bemærk: Mobilsiden.dk påtager sig intet ansvar for afprøvning af dette tip.

Læs også:
 - Sony Ericsson Xperia X1 (produkttest)


Sony Ericsson XPERIA X1 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies