Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Se stort galleri af OPPO R7 med den minimale kant

Se stort galleri af OPPO R7 med den minimale kant

Den noget nær kantløse OPPO R7 er igen havnet i de forkerte hænder, og det betyder, at du nu kan se et kæmpe galleri.

Den kinesiske producent, Oppo, er inden længe på vej med en ny topmodel, der går under navnet R7. Det viser sig dog at være ganske svært for kineserne at holde hemmelighederne bag lukkede døre.

Læs også: Kom helt tæt på Oppo's kantløse mobil

Det kinesiske medie, Anzhuo, bringer nemlig en stort galleri med eksklusive billeder af OPPO R7, og disse fokuserer særligt på en unik detalje.

Med R7 introducerer OPPO nemlig en helt ny skærmteknologi, der minimerer kanten langs de to sider til det absolut minimale - næsten til det punkt, hvor man kan kalde den kantløs på de to sider.

Læs også: Den kantløse OPPO-smartphone er fanget på video

Det opnås ved at en svag kurve på skærmpanelet afbøjer lyset fra de yderste pixels og projicerer dem over til den helt ydre del af telefonen, hvor skærmen ikke længere rækker. Det giver en illusion af en langt bedre udnyttelse af skærmpladsen, selv om det reelt set er et lille snydetrick, hvor de yderste pixels blot strækkes længere ud.

Nedenfor kan du se de mange billeder, som hjemmesiden bringer af den spændende telefon.

Ud over den innovative skærmteknologi kan du forvente dig en skærm på 5,5” og den nye MT6795-processor fra MediaTek, som med sine 8 kerner er i stand til at optage videoer i slowmotion med hele 480 billeder i sekundet. Kameraet forventes at have en opløsning på 20,7 MP, så du nemt kan fange alle detaljerne.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies