Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Se Turing Phone overleve møde med beton og vand

Se Turing Phone overleve møde med beton og vand

Turing Phone skulle angiveligt være overordentlig hårdfør og sikker, Turing har lavet et par videoer der viser førstnævnte.

Turing Phone er en kommende enhed som har stor fokus på holdbarhed og sikkerhed. Både komponenterne inden i telefonen og et ydre lag beskyttelse sørger for at beskytte enheden mod vand.

Turing har lavet et par videoer som sætter fokus på holdbarheden, således at eventuelle kunder ikke blot skal tage deres ord for hvor meget den kan tåle.

I første video kastes telefonen ind i en væg og falder ned på hvad der ligner beton, telefonen overlever begge flyveture med kun nogle ridser på siden, det vigtigste - skærmen - bibeholdes intakt.

Læs også: Turing Phone: Ny slidstærk og utrolig sikker smartphone

I anden video kastes telefonen ind i et springvand og efterlades et godt stykke tid. Turing mener at telefonen kan modstå vand selv om det trænger ind bag coveret, i videoen overlever telefonen det våde møde idet den tilsyneladende virker fint efter dukkerten.

Der kan naturligvis være mange småting som vi ikke kan se i disse korte videoer som får skavanker, men ved første øjekast ser Turing Phone ud til at være ganske holdbar.

Telefonen kan forudbestilles på deres hjemmeside og prisen starter ved 610 dollars (lidt over 4.000 kroner) for 16 GB udgaven, så får man til gengæld nogle ganske fornuftige specifikationer for en niche-enhed og tilsyneladende sikkerhed i særklasse - om det holder vand til syvende og sidst, må vi afvente og se når telefonen endegyldigt lanceres.

Enheden var oprindeligt sat til lancering den 18 december, men har netop fortalt at de bliver forsinkede. Der lægges op til at der kun er tale om "et par uger" men i en mail til dem der har forudbestilt, indikeres det at man forventer enheden ikke senere end første kvartal af 2016 - altså senest marts.

Kilde: Android Authority


Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies