Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Se Windows 10 til telefoner preview i aktion (video)

Se Windows 10 til telefoner preview i aktion (video)

Windows 10 til telefoner er netop blevet frigivet som preview til folk i Windows Insider programmet, se det nye styresystem i aktion her.

Microsoft har, som vi skriver her, netop gjort telefon udgaven af Windows 10 tilgængelig for brugere som er tilmeldt Windows Insider programmet.

Som udgangspunkt kan Windows 10 installeres på Lumia 630, 635, 636, 638, 730 og 830.
Nogle vil nok undre sig over manglen at listen mangler udvalgte flagskibs-modeller som Lumia 930 og HTC One M8, men ifølge Microsoft, skyldes det at de nævnte telefoner allerede nu har gendannelsesværktøj tilgængeligt. De har ikke selv ødelagt nogle telefoner i opdateringsprocessen, men hvis der skulle være nogle som er uheldige, vil de nok være glade for at være i stand til at vende tilbage til Windows 8.1.

I stedet for selv at rode med installationen, kan du tage et kig på nedenstående videoer, det er PocketNow og BoredAtWork som har været i gang med at opdatere til Windows 10 og giver et kig på det nye styresystem.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Michael 15-02-2015 22:50:49

Det irriterer mine øjne at der er så mange forskelle UI, alt efter om du er i galleriet, i opkald, SMS'er, eller under indstillinger. Håber at de finder en standard og holder sig til den. Hvis jeg skulle vælge kan jeg faktisk bedst lide den som allerede er på 8.1 i dag :)

0 1

Om brug af cookies