Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Seks nye telefoner fra Sony Ericsson

Seks nye telefoner fra Sony Ericsson

På et pressemøde I Berlin fremviser Sony Ericsson nu seks nye telefoner, rygterne har svirret lidt på nettet i dagene op til pressemødet, men nu er de officielle pressemeddelelser landet.

De seks telefoner er nydeligt opdelt i tre kategorier, to modeller i K-serien: K850 og K530i, to i W-serien: W960i og W910i og til slut to i Z-serien: Z320i og Z250i. Her bringer vi et overblik over telefonerne samt de mest bemærkelsesværdige funktioner.

K850 & K530i

Siden 3s lancering af turbo 3G netværket her i landet har mange sukket efter nogle Sony Ericsson modeller som understøtter HSDPA. Nu er det (endelig) blevet en realitet med K850i. Ud over HSDPA er K850i udstyret med et kamera på 5 MP, selvfølgelig med autofokus og Xenon flash. Skærmen er en 2,2” skærm med 262k farver.

Som et alternativ til Nokias GPS telefon 6110 Navigator, dukker Sony Ericsson K530i op. Men modsat Nokia modellen er GPS ikke indbygget i selve telefonen, i stedet for kræver det, at man indsætter det nye headset, som også netop er blevet præsenteret (HGE-100). Headsettet fungerer som et normalt stereo headset, men kan altså også slås over i en GPS tilstand.
K530i er ud over muligheden for satellitnavigation også udstyret med understøttelse af 3G og et 2 MP kamera.

W960i & W910i

W910i er også udstyret med HSDPA understøttelse. Men det mest bemærkelsesværdige er Sony Ericssons såkaldte shake control. Med shake control kan man hoppe frem eller tilbage imellem sangene blot ved at bevæge telefonen i forskellige retninger. Shake control kan også benyttes i spil så man fremover ikke behøver bruge joysticket.
Ydermere er telefonen i stand til at sortere musikken i forhold til længde og tempo, på denne måde kan musikken grupperes efter brugerens humør.

W960i er også en Walkman telefon – ligeledes med understøttelse af UMTS, dog uden turbo 3G. Til gengæld er der blevet plads til en harddisk på 8 GB og en stor 2,6” trykfølsom skærm. Desuden er der også lige blevet plads til trådløst internet.

Z320i & Z250i

For de teknisk begejstrede er er ikke så meget at hente ved de to Z-modeller, til gengæld kan de design interesserede læsere godt begynde at glæde sig.

Z230i er en klap telefon med 1.3 MP kamera og et ikon display på fronten af telefonen, ifølge Sony Ericsson i et retro design.

Til sidst har vi Z250i, det er en lavpris telefon i et metal-finish. Specifikationerne er ikke særlig hårrejsende, der er dog blevet plads til et kamera, dog kun på 0,3 MP.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies