Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Seks små apps til rejsen

Seks små apps til rejsen

Har du en Android eller iPhone bør du tjekke disse seks små applikationer inden ferierejsen.

Her er seks apps til Android og iPhone, du kan drage nytte af, når du bevæger dig udenfor de danske grænser til det store udenlandske sommerland. Kom gerne med dine egne tips.

Google Translate
Googles fortræffelige app oversætter mellem 53 sprog og kan nu prale med en smart samtale-visning. Men forvent ikke perfekte oversættelser hver gang.

Gratis, Android, iPhone

Word Lens
Hold din mobil op til et spansk skilt, menu eller printet tekst, og denne augmented reality-app vil oversætte for dig på skærmen (til engelsk). Der er flere sprog på vej. 

Gratis (OBS.: 59 kr. in app), iPhone

Politikens Store Engelsk-ordbog
Er dit engelsk ikke helt så skarpt, som du ønsker, så er du godt hjulpet med Politikens Engelskordbog med over 100.000 ord og vendinger.

Pris 159 kr., iPhone

Car Finder
Sidder du fast i et gigantisk parkeringanlæg med et labyrint-agtigt layout? Car Finder bruger dit kompas, GPS og kamera til at guide dig til din parkerede bil via magisk augmented reality.

Pris: 6 kr., iPhone

Postdroid
Forvandl dine feriefotos på mobilen til krus, postkort m.m., og få dem sendt til venner og familie. Varie-rende priser for produkter.

Gratis, Android, iPhone, iPad

Sunblock
Dette uv-indeks fortæller dig, hvor længe du kan blive i solen, og matcher hudtype til din solfaktor.

Pris: 12 kr., iPhone

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Gert Winther 30-06-2011 23:38:06

Ja fuck hvor en apple lover der har skrevet artiklen. Måske en god ide at kigge i Android Market inden næste lignende artikel..

0 0
30-06-2011 08:14:58

MapDroyd er baseret på OpenStreetMap og giver mulighed for at downloade kort ned til offlinevisning. Det er genialt med de datapriser, der er uden for grænserne.

0 0
DX 29-06-2011 16:29:23

Car Finder findes i AndroidMarket og er Gratis Sun Block lignende app findes iogså i AndroidMarket også gratis,der sikkert lignende i OVI marked men med hele 5 app bliver det jo uoverskueligt at skulle sætte sig ind i tingene, sådet gider man åbenbart ikke - HVORHERRE BEVARE OS, det er sku ringe.

0 0

Om brug af cookies