Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Selskabet bag Blackphone får 30 millioner dollars fra investorer

Selskabet bag Blackphone får 30 millioner dollars fra investorer

Selskabet bag den mest sikre Android telefon i verden, har fået 30 millioner dollars til den fremtidige udvikling.

Silent Circle startede som en virksomhed der lavede applikationer med fokus på sikker kommunikation. De valgte at tage skridtet videre og lave en telefon kaldet Blackphone, en Android mobil der sætter sikkerhed og privatliv højere end alt andet.

Angiveligt har det været en succes, Silent Circle har netop modtaget 30 millioner dollars fra investorer. Den ordentlige sum penge skal bruges til at “sætte yderligere skub i væksten og det momentum der nu dominerer det sikre kommunikationsmarked samt at møde den overvældende efterspørgsel der er på Blackphone”

Direktør i Silent Circle Mike Janke fortæller desuden, at selskabets kunder befinder sig i ikke mindre end 130 lande. Kundebasen består også af 23 af 50 globale Fortune 50 selskaber samt regeringer fra 11 nationer.

Janke mener nu, at selskabet har ressourcerne til at møde efterspørgslen på deres krypterede mobile services som indbefatter tale, video, sikker filoverførsel og sikre internationale opkald - alt sammen tilgængeligt på iOS og Android platformen.

Kilde: Boy Genius Report

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies