Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Selvudnævnt iPhone-dræber lagt i graven

Selvudnævnt iPhone-dræber lagt i graven

Dette er smartphonen, der overgår både iPhone og Android-mobiler, lød meldingen fra udviklerne bag den såkaldte First Else. Den kommer dog aldrig på markedet.

For syv måneder siden blev en ny smartphone ved navn First Else annonceret, som mobiltelefonen der ville stjæle billedet fra iPhone og Android – nu er mobilen død i værkstedet.

Ifølge Engadget.com har firmaet Emblaze, der står bag First Else, således besluttet at stoppe arbejdet på den selvudnævnte iPhone-killer.

Til gengæld vil videreudviklingen af telefonens brugerflade – det såkaldte sPlay - køre videre, så det måske kan fange andre mobilproducenters interesse.

'sPlay' adskiller sig fra eksempelvis Windows Mobile og Android ved, at telefonens funktioner breder sig ud i en vifte af faner fra højre side af skærmen. Når man vil bevæge sig rundt mellem disse faner, skal man holde fingeren nede på skærmen og lade den glide rundt. Når man slipper, er den ønskede funktion blevet valgt.

Du kan læse mere om First Else på Mobilsiden.dk ved at klikke her.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

kjfhsf 01-07-2010 08:48:28

Sådan er det når firmaer viser prototyper frem: Man kan ikke bruge det til en skid som forbruger før produktet er færdigdesignet og produktionslinierne snurrer.

Vi tror på jer, prototypemagere, når vi kan købe jeres telefon i vores lokale telebutik. Indtil da er I bare støj i nyhedsstrømmen.

Forbrugerne køber ikke prototyper, de køber ting der rent faktisk er til salg.

0 0
Jesper 01-07-2010 08:44:45

Jeg var også meget imponeret over filosofien og eksekveringen af brugerfladen, da den først blev vist frem.

Håber helt klart at der er en etableret producent der vælger at putte brugerfladen på deres Android telefoner. Alternativt kan Emplaze jo sælge den via Android marked.

0 0
DKShadow 01-07-2010 08:28:57

Har sjældent været så interesseret i en mobil, som jeg var for denne. Håber virkelig brugerfladen kommer til andre mobiler, da jeg mildest talt er vild efter at tjekke det ud.

0 0

Om brug af cookies